Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / DanielWellington.com

DanielWellington.com

Daniel WellingtonDaniel Wellington er en nettbutikk som selger trendy og moderne klokker. Nettbutikken har sitt eget eksklusive merke som er inspirert av Rolex klokker og gamle Nato-reimer som ble brukt i den Britiske Marinen. Daniel Wellington klokker er elegante, tidløse og kommer i ulike fargemønstre på reimene. Nettbutikken Daniel Weillington er perfekt for de som er på utkikk etter kvalitetsklokker med minimalistisk design og som passer til de fleste antrekk og anledninger.

Besøk DanielWellington.com

Nettbutikken Daniel Wellington selger klassiske klokker for både menn og kvinner. De kommer i ulike utførelser med både store og små urskiver, og naturligvis reimer i ulike design og farger. Du kan velge urskiver i sølv eller rósegull med NATO- eller lærreim. Det er også mulig å kjøpe flere reim som du kan bruke på samme klokke for å gi klokken et annerledes utseende.DanielWellington Nettbutikk

Daniel Wellington nettbutikken fører kun kvalitetsklokker. Lærreimene er laget av ekte italiensk lær, og de kommer dessuten i ulike farger og teksturer. NATO-reimene er unike og kommer i slitesterk nylon og reimene kan lett skiftes og byttes på en og samme klokke.

Til tross for at nettbutikken fokuserer på kun Daniel Wellington klokker, så er det utvalget og variantene av klokkene utrolig stort. Små detaljer som sølvbelagt eller forgylt spenne på lærreimen gjør at du kan enkelt personliggjøre dine nye Daniel Wellington-klokke.

Fine produktbilder og god info

Daniel Wellington nettbutikken har utrolig fine produktsider. Alle klokker har detaljert informasjon og du får vite alt fra størrelse, tykkelse, husfarge, urskivensfarge, bredde på lenge og mye mer. Som kunde får du god info og dessuten store bilder av klokkene fra ulike vinkler, og dessuten hvordan den ser ut på en hånd og et nærbilde av selve reimen.

Gratis frakt

Daniel Wellington tilbyr alle sine kunder gratis levering dersom du kjøper minst én klokke. Leveringstiden er også rask, og nettbutikken bruker UPS levering og Standard Post. De tilbyr en rekke betalingsløsninger, alt fra faktura, kortbetaling til e-lommebøker som PayPal. Får å få med deg de siste Daniel Wellington-tilbudene og nyheter om nye klokkemodeller bør du absolutt abonnere på nettbutikkens nyhetsbrev.

Besøk DanielWellington.com

Har du erfaringer med nettbutikken DanielWellington.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar