Hjem / Merker / ESTRADEUR

ESTRADEUR

Se Estradeur hos Nelly.com

Estradeur er et svensk designermerke, som tilbyr klær og tilbehør for de som ønsker å være et blikkfang. Merket tilbyr de aller nyeste trendene fra de store motehusene til en rimelig pris. De har stort fokus på design og materialer med høy kvalitet, og ønsker å tilby detaljer med det lille ekstra. Sensualitet, dype rygger, blonder, mokka, lær, fine jerseykvaliteter og silkeimitasjoner går igjen hos merket.

Estradeur har samarbeidet med den kjente svenske bloggeren Fanny Lyckmann. Bloggeren designet en kolleksjon for merket som besto av klær, sko og smykker. Kolleksjonen ble en favoritt blant flere kjente fjes både innenlands og utenlands. Flere bloggere har omtalt kolleksjonen, som høstet veldig gode kritikker. Også skuespilleren Leighton Meester, kjent fra den populære tv-serien Gossip girl har lagt sin elsk på noen av klærne fra merket. Flere motenettsider og magasiner har hatt med klær fra Estradeur i reportasjer.

Klærne til Estradeur er fra størrelse x-small til x-large, og selges på nettsiden nelly.com. Nettsiden er veldig brukervennlig, og enkel å navigere seg igjennom. Fort og enkelt kan en velge farge og størrelse, for å spesialisere søket. Nettsiden har flere bilder av produktene, vist fra flere forskjellige vinkler. Klærne er også filmet på en catwalk, og det er laget en inspirerende lookbook av klærne. En kan også lese andres erfaring med produktene på nettsiden. Leveringstiden er på 2-5 dager, og man kan enkelt returnere varen om en ønsker.

Estradeur er eid av selskapet NLY Scandinavia. Selskapet ble grunnlagt i 2003, og har hovedkontor i Borås i Sverige. Selskapet tilbyr en rekke produkter som klær, sportstøy, undertøy, tilbehør, skjønnhetsprodukter og sko. De lager mote for kvinner i alderen 18-35 år i Europa. De driver med elektronisk handel i Skandinavia, Tyskland, Østerrike, Storbritanina, Nederland og Frankrike. NLY Scandinavia har fra 3.september operert som et datterselskap av CDON group AB.

Se Estradeur hos Nelly.com

Legg igjen en Kommentar