MeWant.no

MewantMewant.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Halden. Nettbutikken har et stort utvalg av diverse gadgets og finurligheter til hjemmet, kontoret eller festen. Hva med f.eks en hullete ost som måler ønsket spagettimengde, vinkelsag for å dele pizzaen eller et forkle tilgriset av slakteblod? De har et stort utvalg av allskens rariteter du aldri har sett før.

Besøk MeWant

Nettbutikken har friske farger og en enkel inndeling for at du skal finne det du leter etter. Øverst finner du hovedmenyen som er delt inn i «Hjem & Kontor», «Gadgets», «Lek & Spill» osv. Du kan også velge å se alle produktene, så slipper du å lete gjennom kategoriene. Hvis du ikke orker letingen, kan du enkelt og greit skrive inn et søkeord i søkefeltet som befinner seg over menyen.Mewant_nettbutikk

Mewant.no har en slags maskot i nettbutikken som de kaller Lilledyret. Han bor i nettbutikken er deres prøvekanin, til tross for at han slett ikke er noe kanin. Sender du inn en tilbakemelding, enten det er ris eller ros, er det Lilledyret som får denne.

Mewant.no har lager i Norge, så du slipper å betale ekstra avgifter som toll. Legger du inn en bestilling en hverdag før kl 11.00 sendes den samme dag.

Annen nyttig info
Man må være 18 år for å handle på Mewant.no. Er du ikke myndig kan du få en forelder eller foresatt til å legge inn bestillingen for deg.

Ønsker du å kontakte Mewant.no kan du enten ringe de eller sende e-post. Kundeservice på telefon har kun åpent mellom 8-16 og vi antar dette er snakk om hverdager.

Skal du returnere en vare må den være hel og i orginalemballasjen innen 14 dager etter at varen er mottatt. Kontakt kundeservice før du sender returen for å få instrukser. Du betaler selv for returportoen. Returer skal aldri sendes med postoppkrav, da hentes den ikke ut og går i retur til deg igjen.

  • Betalingsmåter: kort og faktura
  • 2-4 dagers leveringstid
  • Gratis frakt
  • 14 dagers angrerett

Besøk MeWant

Har du erfaringer med nettbutikken MeWant.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar