Hjem / Kjøpetips / Julegavetips / Julegavetips til søster

Julegavetips til søster

Jula nærmer seg sakte, men sikkert. Har du begynt med julegavehandlingen? Et stressfylt pengesluk vil de fleste påstå. Vel, vi kan være enig i det. Vi kommer på mange andre ting man heller vil bruke tiden på, enn å springe som en gal i butikkene for å leite opp de riktige julegavene til de riktige prisene. Skjerfet strammer rundt halsen og svetten siler nedover ryggraden. Man grøsser av mindre.

Men det er da man må huske på at alt kan handles på nett! Og det beste med å handle julegavene på nettet, er jo at du kan sitte hjemme i godstolen i fred og fordragelighet. Du slipper å leite, du slipper å svette og du slipper den uendelige køen i kassa.

Og for å forenkle julegaveshoppingen ytterligere for deg, har vi leitet opp noen julegaver som passer til søstra di. Se bare her:

slippies_coolstuff

Tøfler er alltid en bra julegave, men dette er de ultimate tøflene. De kan varmes i mikroen og holder på varmen i inntil 2 timer! Koster kun 239 kr hos Coolstuff.no.

Kjøp de her!

 

 

Ellos pysjamas

 

Hva med denne flotte pysjamasdressen? Jenter får jo aldri nok av pysjamaser! Den får du kjøpt hos Ellos.no til kun 249 kr.

Kjøp den her!

 

 

 

 

 

 

samsungdeksel_mytrendyphone

 

Et beskyttende deksel eller cover til mobilen/nettbrettet hennes blir hun nok glad for! Her har vi funnet et flipdeksel til Samsung til kun 133 kr! Hos MyTrendyPhone.no har de et enormt utvalg av tilbehør til mobil og nettbrett.

Kjøp det her!

 

 

bareMinerals_nelly

 

bareMinerals er en av de beste sminkemerkene på markedet. Vi tipper søstra di blir hoppende glad for et get-started-kit. Du finner det hos Nelly.com og koster 795 kr.

Kjøp det her!

 

 

 

veske

 

Ellos.no har mange råflotte vesker! Denne kommer garantert til å falle i smak hos søstra di. Ellos.no har vesker for enhver smak og lommek.

Kjøp den her!

Legg igjen en Kommentar