Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / DragensHule.no

DragensHule.no

DragensHuleOm DragensHule.no
DragensHule.no er den perfekte nettbutikken for de som liker å skille seg ut. Slagordet deres er «Butikken med det eventyrlige og det mørke» og det er nettopp det man får inntrykk av når man ser de mørke og dyprøde fargene som preger nettbutikken. Her finner du edgy klær, accessories, hårfarge, pynt, buttons, røkelse, spill og masse mer. De har lager og butikk i Sande i Vestfold, så du har muligheten å besøke deres fysiske butikk om du ønsker det. Du finner besøksadresse og veibeskrivelse (til og med en hvor du slipper å betale bompenger!) på linken «Om oss».
Besøk Dragens Hule

Nettbutikken er oversiktlig og lett å finne frem i. På forsiden får du utvalgte produkter, enten det er nyheter eller mest solgte varer. Alle varene du ser i nettbutikken er varer de faktisk har på lager, slik at du ikke risikerer å måtte vente unøvendig lenge på deler av bestillingen din. Via forsiden kan du også delta på «Ukens konkurranse» hvor de hver uke deler ut et gavekort på 200 kr.

Annen nyttig info
Du må ikke opprette en konto hos DragensHule.no for å foreta en bestilling, men det kan være nyttig slik at du sjekke din ordrehistorikk.Dragens Hule Nettbutikk Dragens Hule gir deg mulighet til å betale med kort (debetkort og kredittkort), forhåndsbetaling via giro, postoppkrav eller Klarna (vanlig faktura eller konto). Er du så heldig å bo i nærheten, kan du hente bestillingen din i butikken deres og betale der.

De opererer med tre forskjellige fraktklasser, som alle er avhengig størrelse på pakken og hvilken betalingsmåte du benytter deg av. Du kan lese mer om dette i deres «kjøpsbetingelser». Alle bestillinger over 1000 kr er uansett fraktfri.

Angrer du kjøpet har du 30 dager på deg til å returnere eller bytte varen. Merk at undertøy, piercingsmykker, sminke/hårfarge av hygieniske årsaker ikke byttes om forseglingen er brutt.

  • 0 – 200 kr i frakt (avhenger av din bestilling og betalingsmåte)
  • 30 dagers angrerett
  • Leveringstid fra 1-7 virkedager
  • Betalingsmåter: Kort, forhåndsbetaling via giro, oppkrav, faktura

 

Besøk Dragens Hule

Har du erfaringer med DragensHule.no som du ønsker å dele med andre? Post gjerne en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar