Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Blomster / Interflora.no

Interflora.no

InterfloraOm Interflora.no
Interflora er et internasjonalt selskap som ble etablert så tidlig som i 1908 i Berlin. Det norske selskapet så dagens lys allerede i 1926 og hovedkontoret finner du på Billingstad i Asker. Interflora.no var en av Norges første nettbutikker og lanserte allerede i 1995. Interflora består av cirka 375 fagblomsterhandlere rundt om i Norges land.

Besøk Interflora

I nettbutikken kan du bestille blomster med hilsener og gaver med f.eks sjokolade, bamser eller lys. Men Interflora strekker seg enda litt lenger. Har du en spesiell gave kan du ta denne med til butikken og få den pakket inn på en spesiell måte. Hva med f.eks en fin gaveeske eller en flaske dekorert med blomster? Som de skriver på nettsiden sin, Interflora har kreative ansatte som står klare til å hjelpe deg.

Vær oppmerksom på at bildene i nettbutikken er eksempler på det de kan levere. Prisene vil naturligvis også varerie i enkelte landsdeler og butikker.interflora_nettbutikk

For hver blomsterhilsen som sendes gjennom Interflora, går 2 kr Interflora Norges Humanitære fond. Disse midlene tildeles hvert år ett nytt humanitært formål. I 2012 ble det tildelt 475 000 kr til Norske Kvinners Sanitetsforening og deres kamp mot vold mot kvinner.

Annen nyttig info
Når du bestiller blomster hos Interflora.no tilkommer en ordreomkostning på 40 kr. Skal blomstene leveres i utlandet, tilkommer 70 kr i utenlandsomkostninger.

Hos Interflora kan du betale via PayByBill (Gothia Finans AS) med betalingsfrist på 14 dager. For å kunne betale via faktura må du være fyllt 18 år og være folkeregistrert i Norge.

Blomster og planter regnes som ferskvare, derfor gjelder ikke angrefristen på vanlig måte. Skulle du ønske å reklamere må du kontakte den Interfloraforretningen som har levert blomstene eller ta kontakt med deres kundeservice på nett.

  • Fraktpris 125 kr
  • Leverer også til utlandet
  • Betalingsmåter: Kort, faktura og PayPal

Besøk Interflora

Har du erfaringer med Interflora.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar