Almea.no

almea Om Almea
Almea.no er en norsk nettbutikk med produkter for deg som er opptatt av personlig helse. De har produkter til blant annet slanking, mage, immunforsvar. Målet deres er å hjelpe deg å finne de riktige produktene til riktig pris. De jobber aktivt for å kvalitetssikre alle kostholds- og helseprodukter innenfor de rammene myndighetene har satt. Almea har over 25 års erfaring fra bransjen og de ønsker å gradvis utvikle sortimentet med gode produkter fra ledende leverandører.

Besøk Almea

Nettbutikken er et friskt pust med fine farger og enkel oppbygging. Navigasjonen er ikke til å misforstå, alle deres produkter er delt inn i naturlige kategorier. Der skal du finne det meste innen slanking, hår/beauty, økologisk, mage/tarm, energi m.m.almea_nettbutikk

Almea Direct
Trykker du deg inn på linken «Abonnement» blir du sendt videre til Alema Direct. Dette er en abonnementstjeneste fra Almea. Her kan du velge å bli abonnement av utvalgte produkter som ImmiFlex, Colostrum, Ginseng Forte og mange flere. Du får halv pris på første sending, deretter 20% på alle forsendelser. Alle disse sendingene er fraktfrie. En fin tjeneste for deg som bruker kostholds- og/eller helseprodukter hver dag.

Annen nyttig info
Kundeservicesiden deres er innholdsrik med svar på de mest vanlige spørsmål, salgsbetingelser, frakt, ordreinformasjon og angrerett. Her finner man svar på det meste man kan lure på i forbindelse med et kjøp i nettbutikken deres.

Almea holder til i Tønsberg og leverer til hele Norge. De sender også Svalbard, Jan Mayen og Bjørnøya. Alt man trenger å gjøre er å kontakte deres kundeservice, så fjerner de momsen manuelt.

Alle forsendelser kommer i diskret emballasje, slik at du ikke skal bekymre deg for at innholdet kan identifiseres.

Frakten koster 59 kr. Bestiller du varer for over 300 kr er frakten gratis.

 • 59 kr i frakt (gratis frakt over 300 kr)
 • Leveringstid 3-5 virkedager
 • 14 dagers angrerett
 • Betalingsmåter: Kort og faktura
 • Kvalitetsgaranti
 • Sender til hele Norge

Besøk Almea

Har du erfaringer med Alema.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

2 kommentarer

 1. Odd Georg Nilsen

  I dagens Dagblad, 25.04, averterer dere med produktet “hairgain”. Dette høres interessant ut, spesielt da dere viser til en studie som er gjennomført på produktet. Referansen er imidlertid noe mangelfull (The Journal of International Medicinal Research, 2001). Håper dere kan sende meg en full referanse på, eller en kopi av, studien.

  Har også sendt en forespørsel om dette på e-mail adressen: “kundeservice@almea.no”. Håper at jeg når frem til dere på en av disse to kontaktmåtene.

  • Nettbutikknytt

   Heisann Odd Georg.

   Nettbutikknytt.no er en nettside med omtaler av norske nettbutikker, vi har ingen tilknytning til Almea. Vi foreslår at du kontakter Almea på tlf 33003000 :-)

   Vennlig hilsen
   Line – Nettbutikknytt.no

Legg igjen en Kommentar