Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / 21Diamonds.com

21Diamonds.com

21diamonds.com21Diamonds.com er en nettbutikk som ble etablert i 2011 og er svært populær innen smykkesegmentet på nett. Butikken har et unikt konsept som går ut på at du kan designe dine egne smykker. Interaktiv programvare gjør at du kan personliggjøre smykker raskt og effektivt. 21Diamonds benytter kun sertifiserte edelstener og edelmetaller av svært høy kvalitet, og tar i bruk tysk ekspertise i smykkeproduksjonen. For å garantere at kunder får den beste kvaliteten har 21Diamonds flere kontroller som inkluderer spesialister som sjekker alle smykker.

Besøk 21Diamonds

Ringer og smykker

Hos 21Diamonds kan du kjøpe ringer i ulike design og prisklasser. Inkludert unike halskjeder, forlovelsesringer og gifteringer du selv kan designe og vakre øredobber til deg selv eller som gave til 21diamonds.comfamilie og venner. Nettbutikken 21Diamonds har mer enn 1000 ulike modeller, 29 ulike edelstener og 12 typer av edelmetall. Kunder kan med andre ord sette sammen helt personliggjorte smykker som ikke andre har. Og det beste av alt er at det tar ikke lang tid før smykket ditt blir ferdig. Nye kunder for også ofte rabattilbud på sitt første kjøp.

Velg det perfekte smykke

Hos 21Diamonds trenger du ikke være en smykkeekspert for å finne favorittsmykket ditt. I høyre sidemarg har nettsiden menyer for ulike smykkeegenskaper. Du kan velge i mellom ulike typer stein, steinslip, steinform, profiler og dessuten hvilke prisklasse du ønsker smykket skal være i. I tillegg kan du velge mellom ulike grader av gull og ikke minst gulltype. Du kan også justere både tykkelse og bredde av ringer, og tilpasse halskjeder etter lengde.  Og ikke minst antall steiner på spesielle ringer som gifteringer og forlovelsesringer.

Kvalitetsmykker til god pris

21Diamonds jobber hele tiden målrettet med å sikre god kvalitet på sine produkter. Derfor får du bare kvalitetssmykker som har blitt kvalitetskontrollert og produsert med tysk ekspertise. Nettbutikken har også en veldig serviceinnstilt kundesupport som kan kontaktes på både e-post og telefon. Nettbutikken har fått høyt poengskår hos omtalesiden Trustpilot og tilbyr både kortbetaling og e-lommebøker slik som PayPal. Hvis du skal kjøpe smykker til deg selv eller familie og venner, så bør du ta en tur innom 21Diamonds – bedre personliggjorte kvalitetssmykker finner du ikke andre steder!

Har du erfaringer med nettbutikken 21Diamonds.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk 21Diamonds

Legg igjen en Kommentar