Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Brandos.no

Brandos.no

BrandosOm Brandos.no
Brandos.no er en nettbutikk som tilbyr sko som sommersko, hverdagssko, festsko, arbeidsko og sportsko og mange flere. De har et enormt utvalg av sko til både han, henne og barna. På denne måten kan hele familien finne seg sko på ett og samme sted. I tillegg til sko tilbyr de også et bredt utvalg av vesker og jeans.

Besøk Brandos

Hos Brandos.no finner du kjente merkevarer som Adidas, Converse, Crocs, Nike, Bjørn Borg, Friis & Company, Lacoste, Reebook, Puma og mange, mange flere. Til tross for at de har kvalitetssko fra store merker, har de sko i alle prisklasser, også for de med litt lavere budsjett.Brandos Nettbutikk

I nettbutikken kan du søke på forskjellige skotyper, merker, farge og størrelse. På denne måten kan du finne frem til det du leter etter mye raskere. Du slipper også å måtte gå gjennom hver enkelt produkt for å se om de har din størrelse inne på lager.

Brandos.no dekker frakten og er du ikke fornøyd med kjøpet, kan du returnere varene helt gratis. Det er service, det!

For at sko ha lengst mulig levetid, bør de behandles riktig. De har laget en egen side med informasjon om skopleie slik at du kan ivareta dine nye sko fra Brandos på best mulig måte.

Annen nyttig info
Brandos anbefaler at du bestiller den størrelsen du vanligvis bruker. Du kan også sjekke om det står noe om at størrelsen avviker fra normalen i produktteksten. Er du fortsatt usikker på hvilken størrelse du skal ha, kan du sjekke størrelsestabellen du finner inne på hvert produkt. Alternativt kan du bestille to størrelser og returnere de skoene som ikke passet. Eventuelt kan du bestille et par sko og bytte til en annen størrelse om de ikke passer.

Brandos.no sender til Svalbard, men de har pr i dag ingen løsning på at kunder på Svalbard kan handle momsfritt i nettbutikken.

  • 30 dagers angrerett
  • Gratis frakt
  • Gratis retur
  • Betalingsmåter: Kort, faktura og postoppkrav

Besøk Brandos

Har du erfaringer med nettbutikken Brandos.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar