Nelly.com

NellyOm Nelly.no
Nelly.com er en av Skandinavias største motebutikker på nett med hovedfokus på menn og kvinner mellom 18 og 25 år. Nettbutikken ble startet i Sverige i 2004 og er en del av CDON Group.

Besøk Nelly.com

Nelly.com har et bredt sortiment med kjente og unike merkevarer og de satser på rask leveranse og god service. Er du på jakt etter kjoler, overdeler, jeans, sko, tilbehør eller undertøy, kan det være lurt å ta en titt her. De har klær for enhver smak i flere forskjellige prisklasser.Nelly Nettbutikk

Nettbutikken er enkel og oversiktig. Du finner hovedkategoriene øverst. Når du har valgt en hovedkategori får du listet opp underkategorier på venstresiden. Når du har valgt en underkategori, f.eks Festkjoler, kan du sortere på forskjellig typer kjoler, merker, størrelser og farge. Siden de har et så enormt utvalg, kan det være kjekt å sortere søket så du slipper å bla gjennom flere hundre produkter.

Hos Nelly.com kan du få masse inspirasjon. De setter sammen antrekk og på produktsiden kan du kjøpe hele looken ved enkle tastetrykk. Enklere blir det ikke!

Annen nyttig info
Ønsker du å returnere bestilte varer, må du først printe ut en returlapp via Min Side på Nelly.com. Du finner en enkel steg-for-steg forklaring i nettbutikken. De sender alltid med en returfraktseddel i pakken. Denne lappen kan du klistre på utsiden av returen din. Det er ikke gratis, men det forenkler prosessen en hel del. Når de har mottatt returen din, trekker de returportoen på 45 kr fra beløpet før de tilbakebetaler pengene til deg.

Du kan ikke bytte en vare mot en annen. Du returnere på vanlig måte og bestiller på nytt den varen du ønsker i stedet.

Nelly.com leverer til hele Norge, inkludert kunder på Svalbard.

  • 14 dagers angrerett
  • 2-6 dager leveringstid
  • 45 kr i frakt (fri frakt over 600 kr)
  • Fri retur
  • Betalingsmåter: kort, postoppkrav, Paypal og faktura
  • Leverer til hele Norge

Besøk Nelly.com

Har du erfaringer med nettbutikken Nelly.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar