Autumn 468 x 60

Zalando.no

zalandoOm Zalando.no
Zalando.no tilbyr et bredt utvalg av moteriktige merkeklær og merkesko. De er opprinnelige tyske, men du må ikke betale toll og avgifter for å handle hos Zalando.no da de har lager her i Norge også.

Besøk Zalando

Nettbutikken er oversiktig og enkel i bruk. Varene er delt inn i hovedkategorier som du ser øverst i nettbutikken. Når du har aktivert en hovedkategori kan du velge underkategorier. Lett å finne frem, selv for den som besøker siden for første gang.

Melder du deg på nyhetsbrevet deres får du 100 kr i rabatt. I nyhetsbrevet vil du dessuten få tilgang på unike trender, tilbud og kuponger.zalando nettbutikk

Er du usikker på hvilken størrelse du skal bestille, har Zalando en egen side med størrelsestabeller som viser størrelser og de målene disse har. I tillegg har de en egen side med forklaring av figurtyper og gode tips til hvilke klær du vil passe.

Det er ingen hemmelighet at det er en utfordring å kjøpe bukser og jeans på nett og denne prosessen har Zalando prøvd å forenkle for deg. I tillegg til størrelsestabeller, har de også en egen side med forklaring av de enkelte buksetypene. Her kan du også få tips til hvilke klær som passer til og hvilken buksetype som passer din kroppsfasong.

Annen nyttig info
Bestillingen din sendes alltid med sporing, slik at du kan følge pakken fra lageret og hele veien til deg. Zalando benytter Mypack som speditør, og du kan velge utleveringsstedet ditt selv.

Zalando sender som regel bestillingen din allerede samme dag, så du har pakken innen få virkedager.

Har du spørsmål vedrørende din bestilling har de en svært utfyllende kundeserviceside. Finner du ikke svar på det du lurer på, har de også en gratis servicetelefon som er åpen fra 08.00 – 18.00 på hverdager. De svarer deg også på e-poster innen 48 timer.

 • 2-6 dager levering
 • 30 dagers angrerett
 • Gratis frakt
 • Gratis retur
 • Betalingsmåter: kort, Paypal og faktura

Besøk Zalando

Har du erfaringer med nettbutikken Zalando.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Autumn 300 x 250

2 kommentarer

 1. olaug geving blom

  Dette var nytt for meg.Får jeg videre tilbud?

  • Heisann Olaug.

   Ber deg ta kontakt med Zalando.no direkte for tilbud. Nettbutikknytt.no er en uavhengig nettside som bare skriver omtaler om nettbutikker.

   Mvh
   Line Johansen
   Nettbutikknytt.no

Legg igjen en Kommentar