Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bodypiercing.no

Bodypiercing.no

Bodypiercing logoBodypiercing.no er en norsk nettbutikk for piercingsmykker og det som faller naturlig inn under denne kategorien. Den er relativt nyoppstartet og de er lokalisert i Bø i Vesterålen. Nettbutikken drives av selskapet Oida AS.

Besøk Bodypiercing

Bodypiercing.no har lageret her i Norge og du som kunde slipper da å tenke på toll og andre avgifter ved bestillingen. Du trenger kun å forholde deg til prisene som er oppgitt i nettbutikken, som for øvrig er inkludert merverdigavgift. Det tilkommer altså ingen skjulte kostnader når du handler hos Bodypiercing.no. Det er alltid fri frakt og du får dessuten med et gratis piercingsmykke når du bestiller.bodypiercing nettbutikk

Utvalget er voksende og i dag er det vel 150 forskjellige piercingsmykker å velge mellom i nettbutikken. Her finner du blant annet barbeller, navlesmykker, plugger, labrets og ringer. Har du piercing eller har planer om å ta en piercing, anbefaler vi deg å ta en titt på utvalget til Bodypiercing.no.

Inne på hver kategori har de også en liten tekst øverst hvor de beskriver piercingsmykkene. Eksempelvis kategorien «Ringer»: her lister de opp hva de forskjellige ringene kalles i piercingsammenheng og hvor de kan brukes. Svært nyttig for de som er ny i gamet.

På venstre side i kategoriene, kan du filtrere søket ditt på . Vet du f.eks at du skal ha en plugg eller en tunnel som er 12 mm i diameter, kan du søke kun på denne størrelsen. Da slipper du å måtte gå gjennom hver enkelt plugg eller tunnel for å se om de kommer i denne diameteren. Ser du etter to forskjellige størrelser? Ingen problem, du kan filtrere på flere ulike størrelser samtidig.

Annen nyttig info
Du må ikke opprette kundekonto for å handle hos Bodypiercing.no, du kan enkelt og greit handle som gjest. Men det er alltid kjekt å ha egen kundekonto hvor man kan se ordrehistorikken sin.

Du kan betale via Paypal, selv om du ikke har egen Paypal-konto. Da benytter du ditt vanlige visakort eller Mastercard.

Siden varene er såppas små i størrelse og har lav vekt, sendes disse alltid som brev. Du vil derfor ikke kunne spore en bestilling du har gjort hos Bodypiercing.no.

  • Gratis frakt
  • 14 dagers angrerett
  • Leveringstid: 1-3 dager
  • Betalingsmåter: Paypal

Besøk Bodypiercing

Har du erfaringer med nettbutikken Bodypiercing.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

 

En kommentar

  1. Bestilte en søndagskveld og tirsdag kom pakken i postkassen så jeg i alle fall superfornøyd! :)) + i boka for at man får en piercing med på kjøpet!

Legg igjen en Kommentar