Gamezone.no

Gamezone_logoGamezone ble etablert allerede i 1991 og de holder til i Kristiansand hvor de har butikk og hovedkontor. Nettbutikken Gamezone.no ble åpnet i 2002 og siden den gang blitt en av Norges største spillbutikker på nett. De har et enormt utvalg av spill, spillutstyr og spesialprodukter til alle konsoller. De fører også et godt utvalg av blant annet samleobjekter, brettspill, bøker og radiostyrte biler.

Besøk Gamezone

Alle varene du ser i nettbutikken befinner seg også i butikken deres som er lokalisert i Kristansand sentrum. Bor du i nærheten kan du bestille varer i nettbutikken og hente de selv i butikken. Noen varer kan imidlertid være bestillingsvarer, noe de opplyser om inne på produktsiden.

Bestiller du før kl 1400 på en hverdag sendes pakken din samme dag. Avhengig av størrelse på pakken din, sendes det enten som brev eller servicepakke. Sendes den som servicepakke vil du kunne spore pakken fra deres lager og hele veien til ditt nærmste postkontor.Gamezone Nettbutikk

Nettbutikken har et enkelt design med oversiktlige kategorier øverst. Når du har valgt en hovedkategori, får du flere underkategorier i en egen meny til venstre. Det er enkelt å forstå og finne frem til ønskede produkter.

Annen nyttig info
Du kan komme i kontakt med de via e-post og telefon om du skulle ha noen spørsmål. Bor du i Kristiansand og omegn, kan du også dra innom butikken deres i Dronningens Gate 12.

Gamezone.no leverer til hele verden.

Det er ingen aldersgrense for å handle på Gamezone.no, men de anbefaler at du som er under 18 år for tillatelse fra dine foreldre/foresatte før du oppretter konto.

Fraktprisen avhenger av hvor stor bestillingen din er. Kjekt for deg om du kun ønsker å bestille et spill. Du får nøyaktig fraktpris når du går til kassen.

Ønsker du å benytte deg av angreretten er ikke det noe problem for Gamezone.no. Varen(e) du returnerer må naturligvis være ubrukt og i orgainalemballasje. Du betaler for returportoen.

  • Fra 29 kr i frakt
  • 3-5 dagers leveringstid
  • Betalingsmåter: Kort og faktura
  • 30 dagers angrerett

Besøk Gamezone

Har du erfaringer med nettbutikken Gamezone.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar