Ecco.com

EccoOm Ecco.com
Ecco har siden 1963 produsert sko med høy kvalitet og perfekt passform. De brenner for sko og er en av få genuine skoprodusenter som har overlevd en verden i konstant økonomisk forandring. Ecco.com er et familieeid firma som lever av å gi deg perfekt kvalitet lagd av utsøkte materialer. De har egne desginere som skaper deres egne kolleksjoner som selges i egne Ecco-butikker og hos flere kjente detaljhandlere.

Besøk Ecco.com

Eccos offisielle nettbutikk administreres og vedlikeholdes av Boozt.com, en fullservicepartner. De har som mål å sende varene ut samme dag som du bestilte.Ecco Nettbutikk

Melder du deg inn i Eccos kundeklubb, vil du motta informasjon om kommende kampanjer og rabattkoder.

På produktsiden finner du bilder og utfyllende informasjon om produktet. Har du flere spørsmål om et produkt kan du enkelt og greit ta kontakt med kundeservice og de vil prøve å hjelpe deg så godt de kan. Alle priser som er oppgitt i nettbutikken er inklusive toll- og importgebyr.

Når du handler i nettbutikken til Ecco.com blir varene du har lagt i handlekurven reservert til deg i 2 timer. Når disse 2 timene har gått, vil de tilbakeføres til nettbutikken.

Annen nyttig info
På Ecco.com sine kundeservicesider finner du meget utfyllende informasjon om hvordan du handler, eventuelle problemer som oppstår, hvordan du kan ta kontakt mm. Utover dette kan du ringe kundesupport eller sende de en e-post via et kontaktskjema. De vil gjøre sitt beste for å svare deg i løpet av 24-48 timer.

Det følger alltid med en returseddel i pakken. Ønsker du å returnere en vare følger du bare returinstruksjonene som står på returseddelen. Vær oppmerksom på at du må ta vare på kvittering med sporingsnummer når du sender en retur, dette er din kvittering og bevis på at du har sendt en retur. Hvis pakken ved et uhell skulle forsvinne i postgangen, har du i alle fall ditt på det rene.

Varer kjøpt i nettbutikken er ikke mulig å returnere til en butikk som selger Eccoprodukter, disse må returneres til nettbutikken.

Har du sendt en retur vil du få tilbakebetalt beløpet innen 5-10 arbeidsdager.

Ecco.com leverer dessverre ikke til Svalbard.

  • 28 dagers angrerett
  • 59 kr i frakt (gratis over 900 kr)
  • 3-5 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: Kort og kredittkort

Besøk Ecco.com

Har du erfaringer med nettbutikken Ecco.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

 

Legg igjen en Kommentar