Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Data & Elektronikk / Microsoftstore.com

Microsoftstore.com

microsoft_logoMicrosoftstore.com er Microsoft sin egen nettbutikk med Surface nettbrett, Xbox og diverse programvare. Som de fleste sikkert vet, så er Microsoft amerikansk, men dette er den norske versjonen av nettbutikken deres. Nettbutikken drives av Microsoft Luxembourg og Irland. Kjøper du et nedlastbar produkt, inngår du en avtale med Microsoft Luxembourg. Kjøper du et annet produkt inngår du avtalen med Microsoft Irland.

Besøk Microsoftstore

Nettbutikken er enkel å navigere seg gjennom. I hovedmenyen kan du velge mellom «Kjøp produkter», «Office» og «Studentavtaler».

Trykker du på «Kjøp produkter» får du opp en dropdownmeny med en rekke underkategorier du kan velge mellom. Her har de delt opp sortimentet i naturlige kategorier. Er du på utkikk etter noe til Xbox, har de alt til Xbox på en og samme plass. Enkelt og oversiktlig.Microsoftstore

Inne på produktsiden til Surface nettbrettene får du 360 graders visning av produktet, god teknisk spesifikasjon, pris og se hvilke varianter det finnes. Når du leser de tekniske spesifikasjonene av et nettbrett, får du også se neste modell til sammenligning.

Annen nyttig info
Alle priser som er oppgitt i nettbutikken er inklusive skatter og avgifter. Det vil si at det ikke skal tilkomme toll på de varene du bestiller. Det eneste som kan tilkomme er fraktkostnader og dette får du opplyst i kassen før du betaler.

Ønsker du å returnere en vare du har bestil i nettbutikken, kan du ikke returnere dette til en fysisk butikk. Det samme gjelder om du har kjøpt Microsoftprodukter i en fysisk butikk, du kan ikke returnere dette til nettbutikken. Kontakt kundeservice om du ønsker å returnere, de sender deg returskjema og returetikett som du er nødt å bruke.

Microsoft benytter seg av FedEx til levering i hele Europa. De leverer kun til gateadresser og ikke postbokser.

  • Gratis frakt
  • 7-10 dager leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort og PayPal

Besøk Microsoftstore

Har du erfaringer med nettbutikken Microsoftstore.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

 

 

Legg igjen en Kommentar