Sony.no

sony_logoSony.no er en nettbutikk som selger produkter fra Sony. Sony er opprinnelig japansk og er et internasjonalt elektronikkonsern med hovedkontor i Tokyo i Japan. Virksomheten anses som en av verdens største produsent av forbrukerelektronikk og er en av de største bedriftene i Japan og i verden.

Besøk Sony

Selskapet ble etablert i 1946 av Masaru Ibuka og Akio Morita. I dag omfatter virksomhet et bredt utvalg av forbrukerelektronikk, og på nettbutikken sony.no finner du en rekke elektroniske produkter, alt fra diverse radio,stereo- og TV-produkter til mobiltelefoner, spillkonsoler, musikk – og datakomponenter.

På nettbutikken sony.no finner du ulike varekategorier som du kan velge fra, og det er veldig enkelt å handle. For å finne ønskede produkter har du to muligheter: du kan søke etter sony_nettbutikkproduktet i søkelinjen eller ved å bla i kategorier. Søking kan du gjøre øverst i høyre hjørne på skjermen. Du kan dessuten søke etter et bestemt modellnummer og dessuten utforske produkter under ulike merkevarer.

Varene kan du betale via nettbutikken eller ved å ringe inn bestillingen din. Telefonnummeret vil stå på nettbutikkens sider. Sony.no har ulike betalingsmetoder og aksepterer de fleste kredittkort og betalingskort.

Annen nyttig info
Produktene som du kjøper fra sony blir levert helt uten fraktkostnader, dette gjelder uansett størrelse på varen. Sony.no tilbyr også riskofritt kjøp som innebærer at dersom du ikke er 100% fornøyd med produktet så kan du levere den tilbake til Sony. Gjør du det innen 30 dager så får du tilbake hele kjøpssummen. Etter at bestillingen er mottatt så vil Sony sende en bekreftelse via e-post som vil bekrefte personopplysninger samt gi deg et sporingsnummer, slik at du kan følge med hvor pakken din er.

Dersom du registrerer deg som kunde på nettbutikken så får du også tilgang til en rekke funksjoner som f.eks. endring av bestillinger, tilgang til spesialprodukter og tilbudskampanjer. Dersom du er på utkikk etter noe spesielt, så husk at sony.no tilbyr også gratis gravering på enkelte produkter. I tillegg har du muligheten til å reservere de nyeste produkter som blir lansert fra Sony via nettbutikken. For de som ønsker å vite mer har også sony.no en detaljert ofte stilte spørsmål side.

Besøk Sony

Har du erfaringer med nettbutikken Sony.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar