Blush.no

BlushOm Blush.no
Blush.no er en del av Komplett Group som er en ledende skandinavisk aktør med hele 10 nettbutikker. De har til sammen 450 ansatte og hovedkontor i Sandefjord. Omsetningen i 2011 var på svimlende 4 milliarder kroner.

 

Besøk Blush

Siden Blush.no har lager i Norge, slipper du å betale toll og annen avgift. Prisene som er oppgitt i nettbutikken er det du faktisk må betale for varene. Det tilkommer kun frakt og betalingskostnader (om du f.eks velger å betale med faktura). Alle order sendes fraktfritt. blush_nettbutikk2

Nettbutikken er delt inn i flere kategorier som «hud», «hår», «kropp», «sminke» osv. Det er lett å finne frem til produktene man ser etter. De har dessuten en egen kategori med gavesett. Her finner du gavesett fra forskjellige merker, perfekte bursdags- eller morsdagsgaver!

Høsten 2012 var Blush.no med i en test utført av Forbrukerrådet. Her la de vekt på kundeservice, informasjonen til kunden, lovlydighet og reklamasjon, salgsbetingelser og angrerett. Her fikk nettbutkken 0 anmerkninger! Blush.no ble dermed kåret til en av Norges beste nettbutikker.

Blush.no ønsker å ha konkurransedyktige priser, noe de klarer utmerket. På utvalgte produkter kan du spare så mye som 70-80% i forhold til andre butikker/salonger. Blush.no kan presse prisene ned blant annet fordi kostnadene de har som nettbutikk er mye lavere enn en vanlig butikk/salong. De kjøper dessuten produktene sine direkte fra autoriserte distributører i Europa, og unngår derfor fordyrende mellomledd.

Annen nyttig info
Alle produktene du finner på Blush.no er lagerførte. På denne måten slipper du å vente ekstra på å få varene hjem.

Legger du inn en mindre bestilling vil pakken bli sendt rett hjem i postkassen din.

 • 14 dagers angrerett
 • 1-3 dager leveringstid
 • Gratis frakt
 • Leverer med Posten og Tollpost
 • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Blush

Har du erfaringer med nettbutikken Blush.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

2 kommentarer

 1. Hei!

  Noe informasjonen i denne i artikkelen er noe utdatert:

  * Blush.no har nå gratis frakt
  * Nettsiden har nytt design, skjermdump og videosnuttet er dermed litt misvisende :)

Legg igjen en Kommentar