Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Adamsmatkasse.no

Adamsmatkasse.no

Adams matkasseIkke tid til å handle? Da bør du besøke Adams matkasse. Dette er en nettbutikk som tilbyr å kjøpe matvarer for deg og levere matkassen ved døra di! Nettbutikken er relativt ny, men har slått an hos de fleste. Du kan velge og vrake mellom smarte matkasser som inneholder alt du trenger for å lage frokost, lunsj og middag. Flere tusen nordmenn benytter denne svært praktiske tjenesten fra Adams matkasse, og det beste av alt er at det koster svært lite.

Besøk Adams Matkasse

Få mat – og drikkevarer rett hjemAdamsmatkasse.no

Adams matkasse selger ferdiggjorte matkasser med spennende innhold av mat og drikke. De har ulike matkasser med ulikt innhold, inkludert originalkassen, barnekassen og ekspresskassen. På nettsiden Adams matkasse får du detaljer om alt som er i de ulike kassene. Du får til og med tips om hva du kan lage til frokost, lunsj og middag. Matkassene kan tilpasses etter måltider og personer. Du trenger heller ikke å være hjemme når matkassene blir levert.

Enkelt matkassebestilling

Hos nettbutikken Adams matkasse kan du få skreddersydde matkasser. F.eks. velg Sunn & Lett kassen med matvarer med lite fett og høyt innhold av sunne næringsstoffer, eller Fri-for matkassen som inneholder mat som passer for allergikere eller Favorittkassen som inneholder de mest populære familiemiddagene. Dersom du er ny kunde så kan du bestille matkasser til sterkt reduserte priser, til såkalt en prøvepris, som vanligvis er dobbelt så billig som ordinær pris. Hos nettbutikken Adams matkasse kan du se hva som ligger i de ulike matkassene og dessuten fremtidige menyer. Middagene er fullt illustrerte og oppgitt med alle ingredienser.

Rask kundeservice

Adams matkasse er kjent for sin utrolig raske kundesupport som kan nås på telefon. Og dersom du vil at de skal ringe deg så kan du også oppgi telefonnummeret ditt så vil kundesupport ringe deg opp igjen. Mye av nettbutikkens nyheter og nyttig informasjon blir også lagt ut på deres Facebook-side, derfor er det lurt å ta en tur innom Facebook-siden. Hos Adams matkasse kan du betale med kortbetaling slik som VISA og MasterCard, men også faktura dersom du ønsker å betale litt senere.

Har du erfaringer med nettbutikken Adamsmatkasse.no som du vil dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Besøk Adams Matkasse

Legg igjen en Kommentar