Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Beautykick.no

Beautykick.no

BeautykickOm Beautykick.no
Beautykick.no er en nokså ny nettbutikk med merkevarer innen hud, hår og sminke. Eieren er ingen ringere enn Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen og det er datteren hennes, Christinah S. Nicolaisen, som står for daglig drift av nettbutikken.

 

 

Besøk Beautykick.no

Med frisørbakgrunn hos både grunnlegger og driver, er det ingen tvil om at denne nettbutikken preges av kvalitetsprodukter brukt av frisører i hele landet. De fører kjente merkevarer som Essie, GHD, Kérastase, Redken, Sexy Hair m.fl. Hos Beautykick.no kan du handle trygt og de kan forsikre deg om at alle produktene deres er ekte varer.

Beautykick.no gir prisgaranti og alle produktene deres skal ha lavere pris enn det du finner i salong.

Er du merkelojal kan du selvsagt handle sortert på merkenavn, eller via toppmenyen som er inndelt i «Hår», «Hud», «Sminke» osv. Nettbutikken har naturlig navigasjon som ikke misforstås. På fremsiden er enkeltprodukter trekt frem, gjerne til en rabattert pris.Beautykick Nettbutikk

Spør eksperten
Én ting er sikkert, hos Beautykick.no kan du få ekspertråd. De har samlet sammen et panel av stylister som klare til å gi deg tips og råd, enten det er hud, hår eller sminke. Alle spørsmål som blir sendt inn, vises på siden «Spør eksperten», så her kan du lese og se om ditt spørsmål har blitt besvart før du selv sender inn. Veldig nyttig side med mange gode tips!

Annen nyttig info
Beautykick.no benytter Posten som speditør. De sender alltid pakkene som servicepakke, det vil si at du kan spore pakken som er på vei til deg.

Leveringstiden varierer fra sted til sted. Bor du i Oslo kan du få pakken allerede dagen etter, mens det kan ta inntil 5 virkedager om du bor i Nord-Norge. Dette er Postens leveringstid og ikke noe selve nettbutikken kan gjøre noe med.

  • 49 kr i frakt (gratis over 899 kr)
  • 2-7 virkedager levering
  • Sender til hele Norge (inkl Svalbard)

Besøk Beautykick.no

Har du erfaringer med nettbutikken Beautykick.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar