Ikea.no

Ikea NettbutikkOm Ikea.no
Ikea ble etablert allerede i 1943 i Sverige av Ingvar Kamprad. I dag er Ikea et verdensomspennende varemerke innen møbel- og detaljhandel. De har over 139 000 ansatte fordelt mellom hele 44 land. Årsomsetningen er svimlende 27 milliarder euro. Du finner Ikea overalt, fra San Fransisco i vest til Japan i øst.

Besøk Ikea.no

Ikea er opptatt av miljøet og jobber aktivt for å redusere avfallsmengden som følge av stor produksjon. De investerer i fornybar energi og energieffektiv teknologi for å takle klimaendringen.

Ikea tilbyr et bredt sortiment med hovedfokus på design, funksjonalitet og lav pris og de har mange flinke designere som inspirerer deg hele året. Du kan dessuten bli medlem av Ikea Family og motta tips, tilbud og rabatter til enhver tid.

Hos Ikea.no kan du planlegge ditt nye kjøkken, den nye garderoben, badet eller kontoret helt på egenhånd. Dette er meget hendige verktøy for deg med en interiørartiktet i magen!Ikea Nettbutikk

Ikea er kanskje mest kjent for flatpakkede møbler, som man gjerne bruker timevis på å få satt sammen. Men visste du at de har montører som kan gjøre hele jobben for deg? «Du kan gjøre alt selv. Men du må ikke» skriver de på siden sin. Vil du gjøre det billigst mulig, skrur du sammen møblene dine selv, men Ikea kan altså sende ut en montør til deg om du ønsker det. Skulle du bestemme deg for å sette alt sammen selv, kan du selvsagt ringe kundeservice å få litt support om noe skulle gå galt underveis. Én ting er i alle fall sikkert, les bruksanvisningen nøye!

Ikea har det meste du måtte trenge til et hjem. Spisemøbler, seng, bokhyller, bilderammer, blomster, gulvlamper, gardiner, sofa for å nevne noen.

Annen nyttig info
Når du bestiller på Ikea.no velger du selv hvilken fraktmetode som er best for deg. Du kan velge mellom hjemlevering, hente selv eller postpakke. I nettbutikken får du fullstendig oversikt over hvilke leveringsmetoder som koster hva.

Ikea.no gir ubegrenset bytte- og returrett (bortsett fra på planter, spesialbestilte varer og varer fra Billigkroken). Du må ha kvittering og varen må være ubrukt.

  • Ubegrenset bytte- og returrrett!
  • Leveringsmetoder: Hjemlevering, hente selv og postpakke
  • Fraktprisen avhenger av hvor du bor og hva du bestiller

Besøk Ikea.no

Har du erfaringer med nettbutikken ikea.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommtar under.

Legg igjen en Kommentar