Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / M-R / Makeupmekka.no

Makeupmekka.no

Makeupmekka
Om Makeupmekka.no
Makeupmekka.no jobber etter en filosofi: “Å tilby deg kvalitetsmakeup til beste pris!”. De har lager og showroom i Oslo og tilbyr det meste av sminkeprodukter til svært konkurransedyktige priser.

 

 

Besøk Makeupmekka.no

Veldig mange av denne typen nettbutikker sender varene sine fra utlandet, men her trenger du ikke bekymre deg. Du slipper toll og andre avgifter siden Makeupmekka.no har alle varene sine på lager i Oslo. Makeupmekka.no deler kunnskapen og lidenskapen for makeup med deg i form av blogg, med video og tips. I bloggen kan du også delta på gøyale konkurranser.

ShowroomMakeupmekka Nettbutikk
Makeupmekka.no har et såkalt Showroom plassert midt i hovedstaden. Her kan du ta med deg venninnegjengen eller kollegaene dine på sminkekurs. De har pr i dag holdt over 300 slike kurs med profesjonelle makeup artister som kursledere og det meldes om strålende fornøyde kursdetakere. Ta for eksempel med deg venninnegjengen, litt vin og drar ut på byen etter endt kurs.

I showroomet kan du delta på to ulike kurs (et grunnleggende og et videregående), samt et oppfriskningskurs for en senere anledning.

Utenom dette tilbyr Makeupmekka Makeup tjenester som «Festsminke» og «Hårstyling». Pris og tid står oppført på nettsidene deres.

Annen nyttig info
Handler du større pakker blir pakken din sendt som servicepakke og du kan spore denne via Postens sporingstjenester. Fin måte å holde oversikt på pakken som er på vei til deg.

Makeupmekka.no leverer til hele Norge (inkludert Svalbard) og utlandet. Kunder på Svalbard og i utlandet bes ta kontakt med kundeservice før bestilling.

Det skal ikke være problematisk å benytte seg av angreretten hos Makeupmekka.no. Vær bare obs på at salgsvarer ikke kan returneres. Og varer som har blitt prøvd, kan naturligvis ikke returneres av hygieniske årsaker.

  • Frakt 29 kr (gratis over 400 kr)
  • 2-5 dager leveringstid
  • Leverer til hele Norge
  • Betalingsmåter: kort, faktura, PayPal eller forskuddsbetaling

Besøk Makeupmekka.no

Har du erfaringer med nettbutikken Makeupmekka.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar