Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Babystore.no

Babystore.no

Om Babystore.no
Babystore.no ble startet i 2006 av Marcus og Linn Tagesson med med mål om å bli ledende innen klær og tilbehør til barna. Siden den gangen har de vokst betraktelig og i dag er nettbutikken tilgjengelig både på norsk, svensk, engelsk, finsk og dansk. De sender varer til over 20 forskjellige land!

Besøk Babystore.no

Babystore.no tilbyr et bredt spekter av merkeklær, sko, barnevogner, stellevesker og masse annet tilbehør. De ønsker å levere utlukkende kvalitetsprodukter.

Nettbutikken har et flott design med oversiktlig navigasjon. Øverst finner du hovedmenyen hvor de gjør det enkelt for deg å navigere mellom merker, klær, sko, vogner, bilseter og stellevesker.Babystore Nettbutikk

Babystore.no har lager i Norge, så du slipper tollgebyrer på det du bestiller. Alle varene du ser i nettbutikken er lagerførte varer med mindre noe annet er opplyst på produktsiden.

Babystore.no bruker Posten som leverandør i Norge. Bestiller du innenkl 13.00 på en hverdag, vil ordren din bli sendt samme dag. Alle bestillinger blir sendt med et kollinr, som gjør at du kan spore pakken på Posten.no slik at du kan følge den fra lageret og frem til ditt lokale postkontor.

Annen nyttig info
Babystore.no har kundestøtte på både telefon og e-post. Merk at telefonnr er svensk og at det kan bli dyrt om man ikke har et mobilabonnement med spesialpriser til Sverige. Alternativt kan man sende e-post helt gratis.

Alle som handler hos Babystore.no må være over 18 år eller ha tillatelse fra foreldre/foresatte.

Ønsker du å sende en retur, kan du kontakte kundeservice og kjøpe en returlapp for å forenkle returprosessen. De anbefaler alle å ta kontakt før en retur skal sendes. Det er også viktig at du sender returen din fra samme postkontor som du fikk levert varene til.

Sender du en vare i retur vil du få tilbakebetalt pengene innen 14 dager. Dette forutsetter at varen du returnerer er hel og intakt med alle merkelapper eller etiketter. Har du valgt faktura som betalingsmåte vil denne bli kansellert.

  • 2-4 dager leveringstid
  • 30 dagers angrerett
  • 29 kr i frakt
  • Betalingsmåter: Kort, PayPal og faktura

Har du erfaringer med nettbutikken Babystore.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Legg igjen en Kommentar