Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bolia.com

Bolia.com

BoliaOm Bolia.com
Bolia.com er en dansk møbelkjede med et eget designerteam med hovedfokus på det enkle og funksjonelle. Bolia er opptatt av nordisk design, noe som gjenspeiler møblene deres. Du kan se hva de enkelte designerne har laget via menyknappen «Designers».

Besøk Bolia

Møblene lagerføres ikke, men produseres på bestilling og det håndlages etter dine behov. Siden de ikke har lagerutgifter unngår de fordyrende mellomledd og kan tilby en overkommelig og menneskelig pris. Materialer de bruker varierer, men de er opptatt å av bruke naturlige stoffer som ull, bomull, tre og skinn. På nettsiden deres får du tips og råd hvordan du bør behandle disse for å forlenge levetiden.

Nettbutikken deres er oversiktlig og du kan enten handle etter kategorier som “stuen”, “spisestuen”, “hjemmekontor”, “belysning” osv eller la deg inspirere av deres nyeste kolleksjon via linken “Inspiration”. Bolias iPhone app og 3D Decorator er fine verktøy for å se møblene i ditt eget hjem før du faktisk legger inn bestilling. Veldig enkelt og veldig gøy!Bolia Nettbutikk

Bolia har butikker flere steder i Norge, så hvis du vil se møbler før du bestiller på nett, kan det være verdt et besøk. Se oversikten nederst på nettsiden deres.

Annen nyttig info
Når du handler hos Bolia.com kan du velge mellom å hente varene selv eller få varene direkte hjem fra fabrikken. Møblene er håndlaget og alltid ferdigmontert, så du slipper alt maset med flatpakkede møbler.

Med Bolia Handlekonto kan du kjøpe møbler for inntil 75 000 kr. Du betaler ikke renter eller avdrag de første 6 månedene.

Du har alltid 14 dagers angrerett, selv om møblene er produsert på bestilling. Vær oppmerksom på at du må returnere varen i samme stand og emballasje. Ødelegger du emballasjen når du mottar varen og ønsker å returnere, trekkes 25% fra prisen.

  • Leveringstid er 2-5 uker
  • Fraktkostnader avhenger av hvilket fraktselskap som brukes
  • Betalingsmåter: Kort og Bolia Handlekonto

Besøk Bolia

Har du erfaringer med Bolia.com som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar