Dell.com

DellOm Dell.com
Dell.com har i mer enn 28 år gjort det mulig for land, lokalsamfunn og enkeltpersoner å bruke teknologi. Dell ønsker å levere teknologiske løsninger som hjelper alle, enten de er hjemme, på jobb, skole eller reise rundt om i verden. Selskapet ble etablert i 1984 av Michael Dell og allerede året etter bygde de deres første pc-system. De vokste og etablerte seg raskt som ledende i sitt marked. I 2012 var Dell blant de aller første som tok i bruk Windows 8.

Besøk Dell

Dell.com er oversiktig og har en behagelig blåfarge som kontrast mot det hvite og grå. I menyen øverst kan du navigere mellom å handle, kundestøtte, forum og din egen konto. Du kan bestille varer i nettbutikken eller via telefon så legger de inn bestillingen for deg. Foruten kundestøtte hvor du finner svar på det meste du måtte lure på, har de live-chat. Her får du veiledning ved kjøp samt all produktinformasjon du måtte ønske. De har faktisk tre ulike avdelinger med sine respektive ekseperter som står klare til å hjelpe deg.Dell nettbutikk

Har du lagt inn en bestilling, kan du enkelt følge med på bestillingsprosessen ved å klikke på «Bestillingsstatus» som befinner seg under hovedmenyknapp «Handle». Her får du blant annet opplyst om status, beregnet leveringsdato, mulighet til å spore bestillingen din som er underveis og forsendelsesmetode.

Når du har lagt et produkt i handlekurven, vil du få opp en rekke valg om ekstra produkter og tjenester som passer ditt valgte produkt, det være seg forsikring av produktet, diverse software og hardware som måtte passe til.

Annen nyttig info
Du må ikke opprette konto hos Dell for å handle der, du kan handle som gjest.

Velger du å returnere en vare du har handlet hos Dell, har du som vanlig 14 dagers angrerett. Merk deg at dette gjelder ikke om du har kjøpt software og brutt forseglingen. Du bør derfor være sikker på at du vil beholde softwaren før åpner forseglingen.

  • Leveringstiden er avhengig av betalingsmåten du velger, hva du bestiller og hvor i landet du bor.
  • Betalingsmåter: Kort og forskuddsbetaling
  • 14 dagers angrerett (ikke for software hvis forseglingen er brutt)

Besøk Dell

Har du erfaringer med nettbutikken Dell.com som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under!

Legg igjen en Kommentar