Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Dentway.no

Dentway.no

Dentway-logoDentway.no er et av Skandinavias mest populære nettbutikk for tannbleking og munnstellprodukter for hjemmebruk. Dentway har hovedkontor i Stockholm og har kunder fra hele norden. De har flere samarbeidspartnere som sikrer deg som kunde lave priser og høykvalitetsprodukter, inkludert Colgate, SB12, Pepsodent, og Oral-B. Nettbutikken har rask leveranse og du får som regel varene i løpet av 2-3 dager. Dentway er Nordens ledende foretak når det gjelder tannbleking. Dentway.no sine produkter er CE-klassifiserte og godkjente, dette innebærer trygge og effektive produkter som er testet og godkjent i EU.

Besøk Dentway.no

Hos Dentway.no finner du tannblekingspakker, refill-utstyr, produkter for åndedrett, tannkremer og tannbørster. Tannblekingspakkene er effektive og gir deg gode resultater til en svært rimelig pris, og det beste av alt er at du kan gjør det hjemme. Dentway.no har flere av markedets mest eksklusive el-tannbørster, inkludert de nyeste Oral-B modellene.Dentway nettbutikk

Nettbutikken Dentway.no har mange ulike typer tannkremer med ulike egenskaper og funksjoner. Alle tannkremer har fluor som styrker tannemaljen, og alle tannkremer har god info om både innhold og bruksmåte. Tannblekingspakkene fra Dentway.no har blitt testet og omtalt i flere magasiner og aviser. I tillegg har Dentway.no lagt ut masse nyttig info om hvordan tannblekingspakkene fungerer, og ikke minst hva de inneholder.

Dentway.no har nyttig info om alle sine produkter. F.eks. du får vite at Dentway Starter Kit, som er en populær tannblekingssett fra Dentway.no, inneholder tannskinner, tannblekingsgele, og dessuten detaljert bruksanvisning. Ved siden av produktbildene kan du også lese hvem produktet passer for, f.eks. om Dentway.no tannblekingspakke som passer for dine tenner og dessuten hva slags resultat du kan forvente deg.

Annen nyttig info
Dentway.no gir deg 70-95% billigere tannbleking sammenlignet med bleking hos en tannlege. Og dersom du er nysgjerrig på hvordan det fungerer kan du lese kundeomtaler om produktet. Du kan også se før og etter bilder fra kunder som har oppnådd svært gode resultater med produkter fra Dentway.no. Per dags dato har Dentway.no solgt over 100 000 produkter over hele verden, du kan dessuten kontakte Dentway.no og for å få råd og tips fra en tannpleier for å finne de riktige produktene.

Besøk Dentway.no

Har du erfaringer med nettbutikken Dentway.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar