Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bokkilden.no

Bokkilden.no

BokkildenOm Bokkilden.no
Bokkilden åpnet i 1998 som Norges aller første nettbokhandel og er i dag en av Norges største nettbokhandlere med ca 4 millioner norske og engelske titler. Bokhandelen er eid av Gyldendal ASA, Aschehoug og Pax via De norske Bokklubbene. Her finner du det meste innen skjønnlitteratur, faglitteratur i tillegg til lydbøker, DVD, gaver og utstyr.

Besøk Bokkilden

Bokkilden.no kom best ut i NRKs og Dagbladets tester høsten 2010. De er opptatte av god kundebehandling og ønsker at du skal oppleve en handel på bokkilden.no som sikker og trygg.

Er du på utkikk etter noe spesielt, kan du bruke søkefeltet øverst i nettbutikken. Straks du skriver noe i søkefeltet, listes det opp forslag. Et veldig brukervennlig som lar deg søke på tittel, forfatter eller ISBN-nummer. Du kan også velge avansert søk hvor du kan søke på serie, utgiver, stikkord m.m. Utover dette kan du bla deg gjennom sortimentet via kategorier som man er vant med i andre Bokkilden Nettbutikknettbutikker.

Annen nyttig info
Bestillinger på DVD, nedlastbare produkter og ordrer som skal til utlandet må betales med kort. Dette gjelder også alle ordrer over 2100 kr.

Bokkilden kan gi deg kvantumsrabatt om du ønsker å kjøpe flere eksemplarer av samme tittel. Ta kontakt med kundesenteret vedrørende dette. Skal du handle på vegne av et offentlig bibliotek, en skole eller bedrift kan du kontakte kundesenteret eller telefon for hjelp og informasjon.

Vær oppmerksom på at Bokkilden.no ikke lagerfører alle bøker, noen er på lager i USA eller England. Leveringstiden er påført hvert enkelt produkt. Leveringstiden fra deres lager er henholdsvis 2-6 virkedager.

Kjøper du gaver eller utstyr tilkommer frakt på 69 kr og store og tunge produkter vil få en fraktpris på 99 kr.

  • 14 dagers angrerett
  • Leveringtid 2-3 dager
  • 39 kr (fri frakt over 249 kr)
  • Betalingsmåte: Kort og faktura

Besøk Bokkilden

Har du erfaringer med nettbutikken Bokkilden.no som du ønsker å dele med andre? Skriv en kommentar i kommentarfeltet under.

Legg igjen en Kommentar