VeroModa.no

Vero ModaOm VeroModa.no
Vero Moda ble etablert allerede i 1989 og er i dag en av Europas største merker innen for mote til unge kvinner. Deres hovedformål er å levere siste mote fra catwalk til butikk med priser en kan leve med. Som de skriver på nettsiden sin «Hos Vero Moda finner kunden de rette klærne til riktig pris og muligheten til å følge moten på sine egne premisser». I nettbutikken finner du alt fra kjoler, til jeans og bukser, til jakker og topper og accessories. Du kan enten handle etter kategorier eller la deg inspirere av deres egne sammensatte trender via «Bli inspirert» linken øverst.

Til Vero Moda

Nettbutikken er oversiktlig og lett å finne frem i. Nederst finner du linken «Hjelp» som er svært utfyllende med de mest vanlige spørsmålene man har når man shopper på nett.Vero Moda nettbutikk

Annen nyttig info
VeroModa.no har lager her i Norge, slik at du ikke må betale toll- eller importgebyr når du bestiller hos de. Du kan betale med kort (både vanlig debetkort og kredittkort) eller faktura. Vero Moda benytter seg av fakturaservice fra Klarna, slik at du kan velge selv om du ønsker å betale alt i slutten av måneden eller dele opp betalingen sånn som du ønsker.

Fraktprisen er fastsatt til 79 kr uansett størrelse og vekt på pakken din. Dermed trenger du ikke bekymre deg for høy fraktpis om du ønsker å handle flere varer.

Når pakken din er sendt fra lager, vil du måtta en e-post med et sporingsnummer som gir deg mulighet til å følge pakken fra start til den kommer frem til deg.

Skulle det vise seg at plagget du har bestilt ikke passer, har dessverre ikke Vero Moda mulighet å bytte. Du må behandle den som en vanlig retur og eventuelt foreta en ny bestilling på vanlig måte.

  • Pakken sendes innen 2 virkedager
  • 79 kr i frakt
  • Leverer til hele Norge
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Til Vero Moda

Har du erfaringer med nettbutikken Veromoda.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar