Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Shopcameo.no

Shopcameo.no

shopcameoOm Shopcameo.no

Denne nettbutikken er nå nedlagt

Shopcameo.no er en nettbutikk med det norske klesmerket Cameo, et merke for stilbevisste jenter og damer. Bak konseptet står den norske modellen Pernille Holmboe og designeren Tale Øvstebø. Sammen har de utviklet et klesmerke med fokus på high fashion og høy kvalitet.

 

Silke, japansk ull og italiensk skinn blir håndplukket og de følger hvert trinn i prosessen frem til ferdigdesignet produkt.

Nettbutikken har et enkelt design med fokus på produktene. På fremsiden finner du linker til shop, Lookbook for inspirasjon, blogg og video.shopcameo nettbutikk

I shoppen kan du selv velge mellom å se rene produktbilder eller å se klærne på modellen. Inne på produktsiden får du også se plagget på ulike måter. Her får du også utfyllende informasjon om produktet.

Lageret befinner seg i Norge og du som kunde slipper naturligvis å betale tollavgifter.

Annen nyttig info
Shopcameo.no bruker FedEx som transportør og du vil få bestillingen din levert på døren, helt gratis. De leverer på hverdager mellom kl 0900 og 1600 til den leveringsadressen du har oppgitt ved bestilling. Ønsker du å få bestillingen levert til en annen adresse, må du kontakte FedEx vedrørende dette.

Etter bestilling vil du motta en leveransebekreftelse på e-post. I denne e-posten får du et sporingsnummer slik at du kan spore pakken fra lager og hele veien frem til deg.

Bor du i Oslo og omegn og FedEx ikke får tak i deg i løpet av 5 dager, vil pakken bli sendt tilbake til Cameo. Bor du utenfor Oslo og ikke er tilstede ved levering, vil pakken din bli sendt til nærmeste postkontor hvor den blir liggende i 14 dager før den går i retur til Cameo.

Ønsker du å returnere eller bytte en vare, dekker Cameo alle kostnader her. Merk at du ikke kan bytte til en annen vare, bare til en annen størrelse eller farge.

  • 14 dagers angrerett
  • 3-5 dager leveringstid
  • Gratis frakt og retur i Norge
  • Alle bestillinger leveres på døren
  • Betalingsmåte: kort

Har du erfaringer med nettbutikken Shopcameo.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar