Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bygghjemme.no

Bygghjemme.no

bygghjemmeOm Bygghjemme.no
Bygghjemme.no ble lansert i 2012 og er ditt byggevarehus på nett. De utvider sortimentet av byggevarer kontinuerlig og leverer direkte hjem til deg.

 

Besøk Bygghjemme

De har kjente merkevarer med smarte løsninger og deres visjon er å kunne tilby et komplett sortiment for bad, hage, bygg, interiør, dører og vinduer. De har altså det meste om du er i et byggeprosjekt eller bare skal renovere eller pusse opp huset ditt. Bygghjemme.no stiller strenge krav til sine samarbeidspartnere, slik at du som kunde skal få en bra kjøpsopplevelse.bygghjemme nettbutikk

Mottoet deres er at kunder skal kjenne at det er trygt, enkelt og ikke minst bekvemt å handle sine byggevarer ho de.

Annen nyttig info
Minimumsbeløp for at bestillinger skal sendes er 300 kr.

Alle som handler hos bygghjemme.no må ha fylt 18 år.

Bygghjemme.no leverer varene direkte hjem til deg. Når du har lagt inn en bestilling, vil du etter noen få dager får en leveransebekreftelse. Denne angir når varene beregnes å leveres fra leverandøren deres. Du vil motta en varsling fra transportselskapet før leveranse, med flere detaljer om hvilken dag og til hvilket klokkeslett varene vil bli levert.

Du kan også velge å få varene sendt til et utleveringssted i nærheten av deg. Du vil da motta en hentemelding når varene er klar for henting.

Alle prisene deres er inklusiv moms.

Hos bygghjemme.no kan du handle og betale litt og litt hver måned. Du søker om delbetaling i kassen og velger også der hvilken type nedbetalingsplan som passer best for deg. Selv om du har valgt delbetaling, kan du senere betale alt i én omgang om du ønsker det.

Bygghjemme.no har som mål å levere før det har gått 14 dager. Varer som ikke er lagerført må bestilles fra fabrikk og disse kan ta inntil 10 uker før de kommer. Inne på produktsiden ser du om varen er lagerført og hvilken leveringstid den har eller om dette er en bestillingsvare.

  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort, faktura og delbetaling
  • Leveringstid: ca 14 dager

Besøk Bygghjemme

Har du erfaringer med nettbutikken Bygghjemme.no? Del den gjerne under!

Legg igjen en Kommentar