MyTrendyPhone.no

MyTrendyPhone_logoMyTrendyPhone.no er en norsk nettbutikk med kontor i Oslo. De fører tilbehør og ekstrautstyr til mobiler, iPod, Mp3-spillere, kameraer og video, tilbør til bærbare og pcer samt Bluetooth-utstyr. De har lager i Danmark hvor de sender ut varer til blant annet Norge, Sverige, Spania, England og Nederland. Siden de har lageret sitt i Danmark, må du betale toll og moms om du bestiller for mer enn 200 norske kroner. Prisene du ser i nettbutikken er uten dansk moms.

Besøk MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no sitt mål er å ha fornøyde og tilfredse kunder. Derfor tilbyr de alle kunder en pris- og fornøydsgaranti. De garanterer at du får de laveste prisene og hvis du finner samme produkt til en lavere pris et annet sted innen 30 dager etter kjøpet, betaler de tilbake mellomlegget.

Hos MyTrendyPhone.no kan du designe ditt eget deksel. Dette gjelder kun om du har Samsung, iPhone, HTC eller Sony.MyTrendyPhone_nettbutikk

Som medlem av deres medlemsklubb «Club Trendy» får du 7% medlemsrabatt, delta i konkurranser og spesialtilbud på utvalgte produkter.

Som man kan se i menyen til venstre har de et enormt utvalg og det virker som de har det meste til de aller fleste kjente merkevarene.

Inne på produktsiden kan du se flere bilder av produktet, se om produktet er på lager, hvor lang leveringstiden er, lese utfyllende produktinformasjon og lese andres kommentarer til produktet.

MyTrendyPhone.no er vurdert til 8,1 poeng (av 10 mulige) på TrustPilot.

Annen nyttig info
Har du behov for å kontakte MyTrendyPhone.no har de kundeservice på telefon, e-post og chat i nettbutikken.

Ønsker du å returnere en vare til MyTrendyPhone.no er ikke det noe problem. Du har 14 dager angrerett. Varen må være hel, ubrukt og i orginalemballasjen. For å sende en retur trenger du et såkalt RMA-nummer. Dette får du ved å fylle ut et skjema i nettbuikken deres.

  • 39 kr i frakt
  • 2-3 dager leveringstid
  • 14 dager angrerett
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk MyTrendyPhone

Har du erfaringer med MyTrendyPhone.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar