Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bladkongen.no

Bladkongen.no

BladkongenOm Bladkongen.no
Bladkongen.no eies og drives av Mediafy Magazines AS som inngår i konsernet Medieutveckling Sverige AB.

Besøk Bladkongen

Bladkongen.no tilbyr norske og internasjonale magasiner. Deres visjon er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted, slik at det blir enklere for deg å finne blader i alle slags kategorier. De jobber kontinuerlig med å finne nye samarbeidspartnere, både norske og internasjonale. Savner du et magasin i nettbutikken, kan du tipse dem om dette og de vil prøve å få tak i dette for deg.

På Bladkongen.no kan du enten opprette et abonnment til deg selv eller gi et abonnment i gave. En fin gave til den som ellers har alt! Når du bestiller trykker du bare på knappen «gi bort» og fyller inn Bladkongen nettbutikkadressen til den du ønsker å gi abonnementet til.

Du kan også gi bort et abonnement i julegave. Da trykker du på knappen som heter «julegave». Det varierer fra forlag til forlag når denne julegaven blir sendt, men det blir som regel opplyst når du bestiller abonnementet. Har du en bedrift, kan du også bestille gavekort eller gaveabonnement til dine ansatte via Bladkongen.no.

Annen nyttig info
Du betaler med faktura når du bestiller hos Bladkongen. Vanligvis kommer fakturaen med det første bladet, men det kan også skje at det kommer i forkant. Da må fakturaen betales før forlaget sender deg det første bladet.

Merk at både fakturaen og bladet sendes fra forlaget, ikke fra Bladkongen.no. Har du fakturaspørsmål, må disse rettes til forlaget og ikke til Bladkongen. I din ordrebekreftelse står det som regel en e-postadresse hvor du kan sende din henvendelse. På kundeservicesidene til Bladkongen kan du uansett lete frem kontaktinformasjonen til det magasinet du ønsker kontakt med.

Alle tilbud fra Bladkongen.no er fraktfri, foruten visse tilbud med premie. Dette står spesifisert i de tilbudene det gjelder.

  • Gratis frakt
  • Betalingsmåte: faktura

Besøk Bladkongen

Har du erfaringer med Bladkongen.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under!

Legg igjen en Kommentar