Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bokklubben.no

Bokklubben.no

BokklubbenOm Bokklubben.no
Bokklubben ble opprettet som Norges første bokklubb allerede i 1961. I dag har de 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandelene bokklubben.no og bokkilden.no. Deres fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere.

Besøk Bokklubben

Som medlem i en bokklubb, kan du kjøpe bøker med medlemsrabatt fra alle de 8 bokklubbene, eksempelvis klubbene Barn, Ungdom, Villmark, Lydbøker eller Krim og Spenning. Nesten uansett hva du er på jakt etter, vil du finne det hos bokklubben.no til gode priser. Du vil også kunne benytte deg av Bokklubbens mobil app, nettmagasin og web-tv hvor de til stadig intervjuer store forfattere.Bokklubben Nettbutikk

Medlemsfordelene er mange: gratis frakt, maks rabatt på nyheter, full retur- og bytterett, spesialpriser på kulturtilbud og merkevarer. Du mottar dessuten en premie for hvert nye medlem du verver.

Er du en lesehest er det ikke noe å tenke på. Du sparer massevis av penger på å være medlem i en av deres bokklubber! Alle nye kunder mottar dessuten en velkomstpakke. Her må en kun betale for portoen. Bryter du medlemskapet før det har gått 12 måneder, må du betale fullpris for velkomstpakken.

Annen nyttig info
Du har 14 dagers full angrerett uten å måtte oppgi grunn. Så lenge varen er ubrukt, kan du returnere den med faktura i orginalemballasjen.

Bestiller du kun en enkelt bok, dvd eller lydbok vil den bli sendt som A-post og pakken vil bli sendt allerede innen 1 døgn. Dette velger du når du går i kassen.

Velger du B-post, sendes pakken din fraktfritt. Her er normal leveringstid 3-7 virkedager.

Sendes bestillingen din som en pakke, vil du motta en SMS når pakken din er klar til henting på ditt nærmeste postkontor.

Bestiller du produkter fra Gaver og utstyrssortimentet deres, tilkommer frakt på 69 kr. Er produktet stort og tungt, vil frakten koste 99 kr.

  • 3-7 dagers leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Gratis frakt (ved bestilling av kun én bok eller gaver tilkommer frakt)
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Bokklubben

Har du erfaringer med Bokklubben.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar