Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bilradiospes.no

Bilradiospes.no

BilradiospesialistenOm Bilradiospes.no
Bilradiospesialisten AS ble startet i 1976 i Trondheim. De har et bredt utvalg av bilunderholdningsprodukter, sikkerhetssystemer, navigasjon, tilbehør til bilen og mye mer. Bilradiospesialisten er størst i Norge på bilstereo og alarmer, så disse bør du avgi et besøk om du er på jakt etter noe i disse kategoriene. Har du ikke mulighet å dra innom en av deres butikker (en i Trondheim og en i Bergen), kan du ta en titt i nettbutikken deres som byr på det samme utvalget.

Besøk Bilradiospes.no

Bilradiospesialisten satser utlukkende på kjente merkevarer som er utprøvd og kavalitetssikret, noe som gir en trygg handel for deg.

Så enten det er ryggekameraer, multimedia, høyttalere, sikkerhetsutstyr eller motorvarmer du trenger, så kan det være smart å titte innom Bilradiospes.no. De tilbyr bilstereopakker, perfekt for deg som ikke har noe særlig lydanlegg i bilen og trenger alt av utstyr for å få det. Bilradiospes.no tilbyr også et godt utvalg av tilbehør du måtte trenge Bilradiospesialisten Nettbutikkfor et komplett multimediesystem i bilen.

Annen nyttig info
Hos Bilradiospes.no kan du handle og få betalingsutsettelse/finansiering. Du kan betale i månedlige avdrag eller velge en betalingsutsettelse. Når du skal betale fyller du ut en søknad og denne sendes til GE Money Bank. Når søknaden er innvilget, vil banken kontakte deg. Straks du har signert gjeldsbrevet (gjerne med Bank-ID som er desidert raskest), vil varene bli sendt til deg. En kjekk betalingsmåte om du ikke har oppsparte midler til å ta av. Ønsker du mer informasjon om hvordan dette fungerer og kostnader, kan du lese mer om dette hos Bilradiospes.no.

Varene dine blir sendt som servicepakke via Posten og de kan spores.

Du kan velge å få varene fra Bilradiospes.no levert hjem på døren, dette velger du i kassen og det koster 90 kr i tillegg.

  • 95 kr i frakt
  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: Kort, faktura, postoppkrav, betalingsutsettelse og forskuddsbetaling

Besøk Bilradiospes.no

Har du erfaringer med nettbutikken Bilradiospes.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar