Skruvat.no

skruvat-logoSkruvat.no er en av nordens største e-forhandler av bildeler. Virksomheten ble etablert i 2008, og fra den tid har den vokst seg til å bli en av de ledende e-forhandler av bildeler i Skandinavia. Grunnleggerne Roberth Risberg og Peter Jakobssons mål er å ha fornøyde kunder i lag med en fantasisk handelsopplevelse med god service.

Besøk Skruvat

Nettbutikken fører et bredt assortement av bildeler. Vareutvalget inkluderer en stadig voksende katalog med over 200 000 artikler som gir deg du trenger til din bil. Skruvat.no samarbeider med leverandører som er ledende i sine felt, slik at kunder får den beste kvaliteten og mest for pengene. Skruvat.no fører reservedeler til alle kjente bilmerker, dette inkluderer Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda og mange flere.skruvat_nettbutikk

For å handle kan du enkelt finne ønsket vare innenfor kategoriene reservedeler, bilrekvista, dekk, verktøy, gjør-det-selv, olje. Disse kategoriene rommer ulike produkter som du kan videre se på. For å kjøpe en vare klikker du på kjøpsknappen til høyre for varen. Du vil også kunne lese om lagerstatus, pris, og leveringstid på produktsiden. Dersom varen har kampanjepris så vil du også se at tidligere pris er overstrøket. For å lettere finne bildeler til din bil så har også Skruvat.no en søkefunksjon hvor du kan legge inn bilregisteringsnummer ellers kan du også finne din bilmodell manuelt ved å søke i en liste på nettsiden.

Annen nyttig info
Handel på Skruvat.no er trygt og sikkert. Virksomheten samarbeider med store banker og har trygge betalingsløsninger. Skruvat.no garanterer dessuten rask levering gjennom samarbeid med en av Europas beste logistikkselskaper. Varer fra Skruvat.no har 30 dagers bytterett, og har som mål å sikre fornøyde kunder. Alle nye kunder hos Skruvat.no får dessuten fri frakt på sitt første kjøp. Men betingelsen er at du må kjøpe varer for over 600 kr, og dette gjelder ikke kjøp av dekk. Nettbutikken har fått e-merket som sikrer trygg netthandel, dessuten har også Skruvat.no mottatt prisgarantimerket som sikrer varer til konkurransedyktige priser. Varene kommer også med 2 års garanti og har 14 dagers åpent kjøp. Nettbutikken har også en blogg og nyhetsbrev for at du kan få med deg de siste produktene.

Besøk Skruvat

Har du erfaring med nettbutikken Skruvat.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar