Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Bangerhead.no

Bangerhead.no

bangerheadOm Bangerhead.no
Bangerhead.no selger og markedsfører skjønnhetsprodukter fra verdens største og mest prestisjefyllte varemerker. Du finner kjente merker innen hårpleie, hudpleie, sminke og parfyme, som f.eks Redken, L’Oreal Professionell, Kérastase, BareMinerals, Clarins med flere.
Besøk Bangerhead

Bangerhead.no eies og drives av Bangerhead AB. Nettbutikken ble lansert for første gang i Sverige i 2008 med målsetting om å bli Skandinavias største nettbutikk med eksklusive skjønnhetsprodukter.Bangerhead nettbutikk Bangerhead.no har lager i Norge slik at du slipper tollavgift når du handler. Den prisen du ser i nettbutikken, er den gjeldende prisen. De eneste kostnadnene som kommer i tillegg er frakt (handler du for over 500 kr sendes den fraktfritt) og eventuell fakturagebyr om du velger Klarna som betalingsmåte.

Bonuspoeng
Når du handler hos Bangerhead.no får du bonuspoeng. Hvor mange poeng du får avhenger av summen på de varene du handler. I starten av hver måned summeres alle dine kjøp og du får en utbetaling i form av poeng. Disse poengene kan brukes som betaling ved bestilling.

Annen nyttig info
Du må opprette kundekonto hos Bangerhead.no for å foreta en bestilling. Dette er for at de skal kunne søke opp bestillingen din om du har spørsmål eller ønsker å gjøre noen endringer.

Fri frakt på alle bestillinger over 500 kr.
Bangerhead.no sender bestillingen din allerede samme dag eller dagen etter. Pakken din sendes alltid med sporing slik at du kan følge den fra den går fra lageret deres og frem til ditt nærmeste postkontor.

Det skal ikke være noe problem å bytte eller returnere varer. Du har 30 dagers åpent kjøp og så lenge forseglingen på produktet ikke er brutt og produktet fremstår som nytt, kan du sende det i retur. Du kan lese utfyllende informasjon på kundeservicesidene deres hvordan en retur skal gjøres.

  • 2-4 dager leveringstid
  • Bonuspoeng på alt du handler
  • 30 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort, Paypal og faktura

Besøk Bangerhead

Har du erfaringer med nettbutikken Bangerhead.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under!

Legg igjen en Kommentar