Hjem / Merker / D.Brand

D.Brand

Se D.Brand hos Nelly.com

D.brand er et svensk merke som lager street fashion for både kvinner og menn. Kontorene deres er lokalisert i Stockholm og New York. Produktene selges over hele verden, fra denim DBrandbutikker i New York til nettbutikker som Zalando i Tyskland. Merkets filosofi består av tre elementer: eksklusivitet, denim og prisgunstighet.

D.brand består i dag av ulike divisjoner; Denim, Casual, Outerwear, Sports Fashion, Chadburry by d.brand og dufter. Merket begynte som et demin merke. Dette skulle være et alternativ til overprisede jeans, og er enda grunnlaget og motoren som driver merket fremover. Populariteten til d.brand denim skyldes den fine passformen, komforten og den Skandinaviske stilen med en vri. I dag har denim enda større fokus, da merket startet et samarbeid med en av Europas mest kjente denim fabrikker, hvor hele denim kolleksjonen produseres. Dette gir denimen til d.brand en enda mer unik look.

Etter hvert som d.brand denim ble en suksess, ble det økende etterspørsel etter flere produkter i tillegg til denimen. Kolleksjonen Casual ble da lansert. Hovedfilosofien er at en skal kunne mikse og matche hvert eneste plagg fra kolleksjonen med jeansene, og skape nye og spennende looks. Casual kolleksjonen følger det originale designermønsteret som er å skape den Skandinaviske looken med en vri. D.brand har også en kolleksjon bestående av yttertøy. Det Skandinaviske markedet var mettet av dyre merkevarer, og behovet for yttertøy med høy kvalitet til en rimelig pris var tydelig. Outerwear kolleksjonen har helt siden den ble lansert blitt elsket av mange.

I 2013 slo d.brand seg sammen med merket Chadburry. Resultatet av samarbeidet ble klesplagg med høy kvalitet og overbevisende karakter. D.brand har også en egen kolleksjon bestående av funksjonelt sportstøy for kvinner og menn. I tillegg har også merket lansert en parfyme for både kvinner og menn. I Sverige selges parfymen i butikken ÅHLENS, som er et stort varehus som fører parfymer.

Se D.Brand hos Nelly.com

Legg igjen en Kommentar