Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Coolstuff.no

Coolstuff.no

CoolstuffOm Coolstuff.no
Coolstuff.no eies og drives av Coolstuff AB og har vært på nett siden 1999. Målet deres er å levere de kuleste, lekreste og mest innovative gadgets på markedet.

Coolstuff.no har en gøyal og leken nettbutikk. De har produkter du aldri trodde fantes, som f.eks bacontanntråd, kakestempler, leievotter, luktblyanter og en hel masse andre rariteter du garantert aldri har hørt om før. Her kan du finne mange artige gaver eller bare sprite opp kjøkkenskuffen din som til vanlig er ganske kjedelig.

Besøk Coolstuff.no

Nettbutikken er delt inn i kategorier som «Hjem & Hage», «Lek & Spill», «Hobby & Fritid», o.l. De har også laget en egen side med gaver, hvor du kan klikke på forskjellige anledninger og få opp gaver som egner seg. Eksempelvis har de Facebook mansjettknapper, som kan være en artig gave til kompisen din som er helt avhengig av Facebook. Coolstuff nettbutikk

Produktbeskrivelsene er både informative og morsomme. En salig blanding av teknisk fakta og humor! På mange av produktene har de i tillegg til gode beskrivelser og mange bilder, en videosnutt som viser produktet i bruk. Kan være kjekt når en bare ikke forstår hvordan den rare greia egentlig blir brukt. Der det ikke er video, men fortsatt et behov for å se hvordan det hele fungerer, har de som regel en enkel bruksanvisning i teksten eller på et av produktbildene.

Annen nyttig info
Legger du inn en bestilling før kl 1300 på en vanlig arbeidsdag, vil bestillingen din alltid bli sendt samme dag. Den vil også sendes som en servicepakke via Posten, slik at du vil kunne spore pakken til den ankommer ditt nærmeste postkontor.

Coolstuff.no har hele 90 dagers åpent kjøp, selv om emballasjen skulle vært brutt. Så fremt produktet ikke er brukt eller ødelagt, kan du returnere det.

  • 49 kr i frakt (fri frakt ved bestilling over 499 kr)
  • 1-4 dager leveringstid
  • 90 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Coolstuff.no

Har du erfaringer med nettbutikken Coolstuff.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Save

Legg igjen en Kommentar