Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Castaluna.no

Castaluna.no

CastalunaCastaluna.no er en nettbutikk med moteklær for han og henne med generøse størrelser. Det hele startet med noen designerplagg i 2009 i Frankrike. «Moten slutter ikke ved størrelse 42» som de skriver selv. Nesten halvparten av befolkningen bruker klær i 42 eller større og Castaluna ønsker at også de skal kunne bruke moteklær.

Besøk Castaluna

Castaluna.no ønsker å tilby et godt utvalg til riktig pris. Deres ambisjon er å forandre synet på mote i store størrelser. De har et bredt sortiment av stiler og varemerker, blant annet kjoler, undertøy, badetøy, tunikaer og sko.Castaluna Nettbutikk

Nettbutikken har et enkelt, men lekkert design. Hovedkategoriene finner du øverst og holder du musen over her får du opp en rekke underkategorier. Er du usikker på hva du skal kjøpe, kan du la deg inspirere av «Lookbook» eller melde deg på nyhetsbrevet hvor de kommer med gode tilbud og trender i ny og ne. Alle som melder seg på får 100 kr i rabatt en bestilling.

På kategorisiden kan du sortere søket ditt på størrelse, merke, pris og farge. Dette forenkler nettshoppingen betraktelig.

Annen nyttig info
Du må være fylt 18 år for å handle hos Castaluna.no. Eventuelt kan du få en foresatt til å gjøre det for deg.

Castaluna.no har kundeservice både på telefon og e-post. De lover å svare deg på e-post innen 48 timer. Dette forutsetter at du har sendt de spørsmål på en hverdag om et faktisk kjøp eller en bestilling.

Castaluna.no bruker Tollpost på steder de dekker og Posten for øvrig. Du mottar en SMS når pakken din er klar for henting på utleveringsstedet.

Ønsker du å bytte eller returnere en vare, er ikke det noe problem. Fyll ut skjemaet og benytt den selvklebende returadresselappen som følgte med i pakken. Pakken sendes fra samme sted som du hentet den.

  • 7-10 dagers leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Betalingsmåter: kort, oppkrav, faktura og konto

Besøk Castaluna

Har du erfaringer med nettbutikken Castaluna.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar