Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Boozt.com

Boozt.com

BooztOm Boozt.com
Boozt.com ble grunnlagt i 2009 og er en nettbutikk med merkevarer for hele familien. Boozt har hovedfokus på moteklær til damer og menn, men de tilbyr også klær til barna, golfklær og sko og vesker.

Besøk Boozt

Boozt.com sine innkjøpseksperter har spesialisert seg på det beste av Skandinavisk mote fra internasjonale merker som Vero Moda, Oasis, Warehouse og Jack & Jones. Du finner også kjente svenske og danske merker som Bruuns Bazaar, Ticket to Heaven og Mini A Ture.Boozt nettbutikk

Nettbutikken har et enkelt design og er lett å navigere seg gjennom. Øverst finner du hovedkategorier og holder du musen over en av disse dukker underkategoriene opp. Her finner du linker til Boozts egne favorittprodukter, kunders favoritter, klær på tilbud/salg og vanlig inndeling av øvrige kategorier.

Ved å melde seg på nyhetsbrevet til Boozt.com for å holde deg oppdatert på de nyeste trendene, få rabattkoder og delta på unike kamapnjer. Boozt legger ut nyheter nesten hver dag, så er du meldt på nyhetsbrevet kan du holde deg oppdatert til enhver tid.

I nettbutikken kan du lese erfaringene andre kunder har gjort seg via tjenesten TrustPilot. Kundene gir de gode vurderinger og så mange som 9 av 10 som har sendt inn sin tilbakemedling er fornøyde med sitt kjøp hos Boozt.com.

Annen nyttig info
Returinstruksjoner medfølger alltid med i pakken, slik at det skal være enklest mulig for deg om du ønsker å returnere.

Hos Boozt kan du dessverre ikke bytte til en annen størrelse eller farge. Dette løses ved at du returnerer varen på vanlig måte og legger inn en ny bestilling på det plagget du ønsker.

Har du spørsmål vedrørende din bestilling, kan du kontakte de både på e-post og telefon. Kundeservice har åpent fra kl 08.00 til 19.00.

  • 30 dagers angrerett
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 900 kr
  • 2-7 dager levering
  • Betalingsmåter: Kort, faktura og Paypal

Besøk Boozt

Har du erfaringer med nettbutikken Boozt.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar