Timarco.com

Timarco.comTimarco.com er en nettbutikk som selger moteklær for både menn og kvinner. De fører kjente merkevarer til en konkurransedyktig pris, og har tilbyr alle kunder helt gratis frakt. Produktsortimentet blir stadig fornyet og har noe for enhver smak og sesong. Timarco.no er en svært oversiktlig nettside med gode søkefunksjoner for å finne ulike klesmerker, kategorier av plagg, og dessuten har de ofte tilbud på en rekke produkter.

Besøk Timarco.com

Timarco er en nettbutikk som tilbyr alle typer klesplagg og sko, inkludert sportsklær og arbeidstøy. Kommende mødre eller allerede gravide kvinner vil elske denne nettbutikken ettersom de også selger mye flotte graviditetsklær. Skoutvalget er også kjempe stort og inkluderer alt fra arbeidssko, sportssko, hverdagssko, finsko, skopleie, fotpleie, og såler. Alle produktene har blitt ryddig og oversiktlig plassert i ulike kategorier i margen, og du kan også bruke søkefunksjonen øverst på siden til å finne et spesifikt produkt med navn, merke, eller størrelse.Timarco nettbutikk

Nettbutikken Timarco har flott produktsider med god informasjon om alt fra tilgjengelige størrelser, råd og tips om valg av størrelse, og dessuten informasjon materiale og stoff klærne er laget av. Du kan også trykket på produktbildet for få et større bilde og du får også gode vaskeråd for klær.

Hvis du er interessert i et spesifikt varemerke, kan du enkelt finne det i margen til venstre. Her er det alt fra Andrew Christian, Björn Borg, Burlington, Calida, Calvin Klein, DolceGabbana og mange flere kjente merker. Alle priser inkludert moms og du kan sortere produktene etter bestselgere, pris, varemerke og nyeste produkter.

Åpent kjøp og fri frakt

Alle produkter fra Timarco.no har åpent kjøp på 60 dager, slik at du får god tid til å ombestemme deg dersom du vil ha noe annet eller rett og slett levere tilbake produktet. Du får også fri frakt og dersom du handler fra «Outlet» siden som har masse tilbud kan du enkelt kjøpe dyre varemerker til en billig pris. Meld deg gjerne på Timarcos nyhetsbrev for å få siste nytt om tilbud og de nyeste produktene. Hvis du har en kampanjekode, bør du oppgi koden helt nederst på siden, så du får rabatt når du går til kassen.

Besøk Timarco.com

Har du erfaringer med nettbutikken Timarco.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar