Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Klokker.no

Klokker.no

KlokkerKlokker.no er en av Norges ledende nettbutikker med klokker og smykker fra kjente merkevarer som Adidas, Casio, DKNY, Geneva, Nixon, Dolce & Gabbana for å nevne noen. De leverer i tillegg til armbåndsur også veggur og klokketilbehør, som f.eks klokkeskrin, fra kjente merker til lave priser. Her kan du finne klokker til han, henne og barna.

Besøk Klokker

Klokker.no har lager i Norge, slik at du som kunde slipper å bekymre deg for ekstrakostnader som moms og toll. De prisene du ser i nettbutikken, er den prisen du skal forholde deg til.

Veldig ofte liker man å lese hva andre mener om en nettbutikk før man legger inn en bestilling selv. Klokker.no har tatt i bruke Trustpilot som er et verktøy hvor kunder kan komme med tilbakemeldinger om sine bestillinger. Her scorer de høyt, noe som gir en trygghetsfølelse for potensielt nye kunder.Klokker nettbutikk

Hovedmenyen er øverst i nettbutikken. Her kan du velge å enten utelukkende se dameklokker eller f.eks se alle klokker fra et gitt merke. Går du inn på et produkt får du flere bilder, gjerne et bilde hvor klokken er i bruk, om klokken er på lager og produktspesifikajsoner. Du vil også kunne se en videosnutt av klokken og lese om designeren.

Annen nyttig info
Klokker.no sender bestillinger med både Tollpost og Posten. Du velger speditør ved bestilling.

Bestiller du varer for over 1000 kr, spanderer Klokker.no frakten.

Angrer du kjøpet kan du sende varen i retur uten at det skal skape problemer. Dette forutsetter naturligvis at varen er ubrukt og i samme stand som da den ble mottatt. Du finner angrerettskjema i nettbutikken som du sender på e-post til Klokker.no. De anbefaler at du alltid sender returen med sporing, da a-post dessverre kan forsvinne i postgangen.

Alle varer har 2 års garanti.

  • 14 dagers angrerett
  • 69 kr i frakt
  • 1-3 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: kort, faktura og PayPal

Besøk Klokker

Har du erfaringer med nettbutikken Klokker.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar