Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Helse & Kosthold / Proteinfabrikken.no

Proteinfabrikken.no

proteinfabrikken Om Proteinfabrikken.no
Proteinfabrikken ble etablert i 2001 som produsent, distributør og leverandør av sportstilskudd og næringskonsentrater. På få år vokste de seg store innen bransjen og fikk i 2006 tildelt prisen Årets Gasellebedrift i Vestfold.

 

Besøk Proteinfabrikken

I 2011 produserte de så mye som 800 tonn næringskonsentrater, bare for å gi et bilde på hvor store de egentlig er. De har med tiden utvidet driften og etablert seg i både Sverige og Danmark. Man kan også lese på nettsiden deres at de har planer om å etablere seg i Kina. De er som tidligere nevnt distributør og du får kjøpt produktene deres hos blant annet Coop OBS, Sunkost, Life og Smart Club for å nevne noen.

Proteinfabrikken.no er opptatt av miljøet og er en klimanøyatral organisasjon. Selskapet har en målsetting om å reduserer sine totale Co2 utslipp med 10-15% innen 2015. De er også stolt medlem av Grønt Punkt og kildesorterer glass, plast, papir og metall. De fremstår som et godt forbilde for andre virksomheter.proteinfabrikken nettbutikk

Nettbutikken fremstår som oversiktlig og tøff. Det hersker liten tvil om at dette er nettbutikken for de tøffe guttene og jentene. De fører som nevnt over hovedsaklig sportstilskudd og næringskonsentrater, men har også satset på lavkarboserien «Easy Living» og treningsklær.

Selv om dette er en seriøs bedrift med mye kunnskap om trening og tilskudd, fremstår de også som lekne når de skriver at alle som handler får gratis popkorn. Bestiller du produkter for over 750 kr får du en shaker med på kjøpet.

Annen nyttig info
Bestillingen din vil normalt plukkes og sendes innen 1-2 virkedager (noen ganger samme dag som du bestilte).

Proteinfabrikken benytter følgende fraktmåter: Tollpost My Pack, Posten Servicepakke, Posten hjem på kvelden/på døren, Posten Bedriftspakke dør-dør, Posten Express over natten eller å hente pakken på Pick Up Point i Stokke. Ønsker du å hente selv, kan du hente samme dag om du la inn bestillingen før kl 13.00.

  • Leveringstid 2-3 dager
  • Fraktkostnad avhenger fraktmåte
  • Betalingsmåter: Kort, faktura, postoppkrav
  • Leverer til hele Norge (også Svalbard)

Besøk Proteinfabrikken

Har du erfaringer med Proteinfabrikken.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar