Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Belysning1.no

Belysning1.no

Belysning1 logoBelysning1.no
Belysning1.no er en norsk nettbutikk som selger kun kvalitetsprodukter innen belysning. Nettbutikken har et flott utvalg av lys, LED og elektromateriell til både hus og hytte. Nettbutikken gir deg også hjelp til å handle med sine informative sider om LED, om hvordan du sparer mest strøm og de har dessuten en sokkelguide. Kunder hos Belysning1.no får en fast fraktpris og dessuten 30 dagers åpent kjøp med 100% garanti. I tillegg har de et effektivt kundeservice som er tilgjengelige på både e-post og telefon.

Besøk Belysning1

Inne – og utebelysning
Hos nettbutikken Belysning1.no kan du kjøpe varer inne innebelysning, lamper, utebelysninger, downlights, design belysning, ledbelysning, ledpære og dessuten tilbehør. Nettbutikken fører kjente merker som Norlys, Konst Smide, Malmsbergs, Cottex, Astro, Glamox Luxo og mange flere. De har også ofte tilbudskampanjer på en rekke utvalgte som sikrer deg lys – og lampeprodukter til svært rimelig priser.

Sokkelguide og detaljert produktinfo
For å sikre at alle kunder får tak i akkurat det de trenger så har alle produktsider god informasjon. Dette inkluderer produktets egenskaper slik som sokkeltype, levetid, og dessuten tekniske data som fargekode, fargetemperatur og opplyst flux, dvs. lysstyrke.
Kategoriseringen er også veldig oversiktlig. F.eks. for LED-pærer så kan du filtrere pærene «Etter sokkel», «Etter kelvin», og «Etter volt». I siden «Guider» så kan du også lære mer om de ulike type pærene som finnes og hvordan du velger riktig belysning til ulike rom i hjemmet.

Energisparing og alt om LED
Nettbutikk Belysning1.no er fylt med nyttig informasjon for deg som vil ha riktig belysning og samtidig vil spare strøm og penger. Nettbutikkens store utvalg av LED-pærer med ulike styrker, farger og ikke minst levetid gjør at du lett finner det du trenger. Hvis du ikke finner svaret på nettsiden kan du alltid kontakte kundesenteret som er svært serviceinnstilt og hjelper deg med glede. Lys er en av de store strømutgiftene og dersom du vil spare strøm og penger bør du besøke «Guider» siden og lese «Energisparing» for her gir Belysning1.no deg masse gode strømsparingstips. Sist, men ikke minst du kan gjerne betale med e-lommebøker slik som PayPal hos Belysning1.no hvis du ellers så er det også mulig å betale med Visa og Mastercard.

Har du erfaringer med nettbutikken Belysning1.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Besøk Belysning1

Legg igjen en Kommentar