Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / AtelierGS.no

AtelierGS.no

Ateliergs-logoAteliergs har historie som starter så tidlig som i 1926. Brødrene Wirth viderefører morens bedrift. Firmaet startet med postordre allerede i 1927.

Besøk Ateliergs

I 1961 starter de egen produksjon og de spesialiserer seg på klær som skal passe for alle, uansett størrelse. Senere gir de ut sin første katalog med navnet «Atelier Goldner Schnitt». Dette var en motekatalog med ekte stoffprøver limt inn, som kunder kunne få på hjemlån i fem dager.

I årene som kommer ble de svært suksessfulle og kunne åpne datterselskap i blant annet Sveits. I 2006 åpner de sin første nettbutikk.Ateliergs nettbutikk

Nettbutikken har et fint og lyst design med hovedmeny øverst. Her finner man damemote, nyheter, gode tilbud og informasjon om redaksjonen og trender. Over menyen er det dessuten et nyttig søkefelt hvor man kan søke etter det man ønsker å kjøpe.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal handle? Ingen fare, Ateliergs har en egen størrelseskalkulator som hjelper deg på vei. Her opplyser du om høyde, brystvidde, livvidde og hoftevidde. Når du har kalkulert størrelsen, vil du få ramset opp hvilke størrelser de anbefaler deg.

Hvis du er usikker på hvordan du skal foreta en bestilling i nettbutikken, kan du også benytte deg av direktebestilling fra katalogen. Nederst på siden finner du seksjonen «Hjelp» og her finner du mye nyttig informasjon knyttet til bestilling. Skulle du likevel stå fast kan du kontakte kundeservice på telefon på hverdager.

Verver du en ny kunde til Ateliergs får du 200 kr i avslag på din neste bestilling.

Du kan opprette en egen huskeliste i nettbutikken. På denne måten kan du spare ting du ønsker å handle ved en senere anledning.

Annen nyttig info

  • 14 dagers angrerett
  • Gratis retur
  • 55 kr for frakt
  • Fakturagebyr 19 kr
  • Betalingsmetoder: faktura og postoppkrav
Besøk Ateliergs

Har du erfaringer med nettbutikken AtelierGS som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar