Tretti.no

TrettiTretti.no er en svært populær nettbutikk som selger hvitevarer og husholdningsapparater til svært konkurransedyktige priser. Ettersom Tretti.no selger kun fra sin nettbutikk kan de holde lav pris på sine produkter. Et veletablert samarbeid med kjente leverandøre gjør at de kan tilby høykvalitetsprodukter og kjente varemerker til lave priser. Nettbutikken har også gode fraktløsninger og vanligvis tar det 2-7 dager før du får varene. I norden har Tretti.no over 1,5 millioner fornøyde kunder og nettbutikken har Trygg E-handel merket som sikrer deg en god kjøpsopplevelse med både raske og sikre betalingsløsninger.

Besøk Tretti.no

Tretti.no selger alt du kan ønske deg til hjemmet. Dette inkluderer frysere, kjøkkeninnredninger, komfyrer, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner, platetopper, og mye mer. Når du kjøper varer fra Tretti.no får du også tilbud om hjelp, slik som oppbæring, installering og retur, dvs. når du f.eks. ønsker å kaste gamle hvitevarer. Nettbutikken har også et godt utvalg av produkter innenfor sport & fritid, hage, og dessuten personlige pleie. Kort fortalt har du alt fra barbermaskiner, blendere og miksere, sportsklokker til vaskemaskiner hos Tretti.no.Tretti nettbutikk

Tretti.no er en nettbutikk som har utrolig mange fornøyde kunder, og derfor gir de alle kunder muligheten til å skrive omtale av produktene. Du får dermed brukertips og kjøpstips fra andre kunder, slik at du kan sikre deg det beste kjøpet.

Det er innmari lett å handle hos Tretti.no og selv om produktutvalget er stort så finnes det flere funksjoner for sammenligne produkter. Når du klikker på et produkt så kommer du til en veldig detaljert produktside med info om blant annet om produktets varemerke, om det er på lager, teknisk data, og du kan se andre varer fra kjente varemerker slik som WhirlPool, Braun, eller Bosch. Du får også se hva andre kjøpte i tillegg og lignende produkter. På denne måten kan du enkelt sammenligne priser og produktegenskaper.

Annen nyttig info
Når du kjøper høykvalitetsprodukter fra Tretti.no så du tilbud om hjelp med varen. Du kan bestille tilleggstjenester som installasjon, retur, og oppbæring. Dette gjør når du velger leveringsmåte. Du kan også legge til forsikring – bare klikk på ruten under forsikring ved produktrekken. Glem ikke å abonnere på Tretti.no sitt nyhetsbrev for få med deg de beste tilbudene.

Besøk Tretti.no

Har du erfaringer med nettbutikken Tretti.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar