Smartphoto.no

smartphoto_logoSmartphoto.no er opprinnelig et svensk fotovirksomhet. Virksomheten i dag er utbredt i hele Skandinavia og i flere europeiske land. Smartphoto ble etablert i 1972 av Hans Vilke og senere ble tatt over av Lennart Sjögren, og fra den tid har hans familie drevet virksomheten. Fra nettbutikken kan du kjøpe fotobøker, fotogaver, fotokalendere, fremkalle bilder og mye mer.

Besøk Smartphoto

Å handle på smartphoto.no er svært enkelt. Som kunde har du flere muligheter for å finne frem til ønsket produkt. Du kan enten søke etter spesifikke produkter du vil ha eller bla i kategoriene på nettsiden. Smartphoto.no tilbyr smartbonus og smartgaranti som sikrer gode kundebetingelser slik som tilbudskampanjer og gunstige kjøp. For å få tilgang til disse godene må du registere deg som kunde, og da vil du få tilsendt informasjon samt tips om smartphoto sine produkter. Du finner dessuten en oversiktlig meny på toppen av siden som fører deg enten til smartphoto sine produkter, dine personlige kundeside og dessuten en side som beskriver dine fordeler som smartphoto.no kunde.smartphoto_nettbutikk

Smartphoto.no har som mål så sikre god kundetilfredshet, og når du sender inn bilder for fremkalling vil smartphoto.no blant annet la bildene dine gå igjennom en fargeforbedrer som sikrer at bildene får et profesjonelt fargebalanse. Fremkallingsmulighetene er mange og du kan blant annet velge størrelse og se en forhåndsvisning av sluttproduktet.

Annen nyttig info
Hos smartphoto.no har du flere betalingsløsninger. Du kan betale med kredittkort, betalingskort, faktura og dessuten med PayPal. Husk dessuten at det er bonus på alle kjøp og at smartphoto.no tilbyr 100% fornøyd garanti. Dersom du ikke blir fornøyd med varen du kjøper så skal du få et helt nytt produkt uten kostnader.

For å følge med på smartphoto.no sine produktlanseringer og tilbudskampanjer, så har nettbutikken en egen facebookside og youtubeside hvor det legges ut mye nyttig informasjon. For nye kunder vil smartphoto.no gi 40% i rabatt og leveringstid for produktene vil variere etter produksjonstid og leveringstid.

For å få en konkret oversikt over leveringstid og fraktkostnader finner du informasjon om dette via lenken øverst på nettbutikkens side. I tillegg til å være tilgjengelig på e-post og facebook, har også smartphoto.no kunderservice via telefon. Telefontidene står på nettsiden sammen med e-postadressen.

Besøk Smartphoto

Har du erfaringer med nettbutikken Smartphoto.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

 

2 kommentarer

 1. Jeg er 82 år og har en utmerket SONY Digital Handycam som jeg må ha nytt batteri til.

  SONY DIGITAL VIDEO CAMERA RECORDER, 3,6 V, Model no.: DCR-PC3E 1073795.

  Kan De være meg behjelpelig med å skaffe meg dette?

  Mvh Tor Hartvig

  • Heisann Tor.

   Nettbutikknytt.no er en uavhenig nettside. Vi skriver bare omtaler av nettbutikker :-) Anbefaler å gå inn på Smartphoto.no og ta kontakt direkte med dem om dette eller dra innom en elektroforretning.

   Mvh
   Line Johansen
   Nettbutikknytt.no

Legg igjen en Kommentar