Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Hjem & hage / Royaldesign.no

Royaldesign.no

Royaldesign_logoRoyaldesign.no er en nettbutikk med et stort utvalg av design, smykker og innredning. Nettbutikkens sortiment er bredt og fører ulike designprodukter fra blant annet Georg Jensen, Alessi og Iittala, Villeroy & Boch, Arabia og Spiegelau.

Besøk RoyalDesign

Nettbutikken Royaldesign.no har høye kvalitetskrav som sørger for at du kun kjøper høykvalitetsvarer. I tillegg er alle produkter fra Royaldesign.no førstesortering og leveres i sin orginale forpakning.Royaldesign_nettbutikk

I nettbutikken Royaldesign.no finner du en lang meny med ulike kategorier som for eksempel vaser, skåler, skulpturer, kniv, smykke, klokker og mye mer. Dette gjør at du kan lett finne de varene du trenger til å innrede ditt hjem. Alle varemerkene som Royaldesign.no fører finnes også på en meny i sidelinjen av nettbutikken. Her kan du trykke deg inn på produktserier under ulike varemerker, da kommer du inn på produktsiden for varemerket og kan lese kort om varemerkets bakgrunn og designmål. Nettbutikken er et fin sted å handle gaver fra og har en spesiell funksjon hvor du kan lage blant annen din egen ønskeliste. Får å virkelig få de tingene du ønsker deg så kan du sende denne listen til familie og venner via sosiale medier og e-post. Dersom du lager en slik liste så vil du også få rabatt på Royaldesign.no sine varer.

Inne på hver produktbeskrivelse så finner du produktbilde, og detaljert informasjon, slik som hvilken design varen går under, og hvilken vareserie den tilhører.I tillegg får du vite om varen er på lager eller ikke.

Annen nyttig info
Royaldesign.no tilbyr gratis frakt dersom din bestilling er på mer enn 1000 kroner. Ellers vil frakten til vanlig koste 99 kr. Produktene sendes med en full sikring og dersom du kjøper fra utlandet så tilkommer det en fraktkostnad på 299 kr. Nettsiden tilbyr de vanlige betalingsmetodene slik som kortbetaling med VISA eller MasterCard, faktura og dessuten Delbetaling. Nettsiden har også en egen tilbudsside med varer med redusert pris. I tillegg så har nettbutikken hver uke “Ukens deal” hvor du kan kjøpe utvalgte varer til lavere pris enn ellers. Dersom du skulle lure på noe så finner du kontaktinformasjon nederst på nettbutikkens side.

Besøk RoyalDesign

Har du erfaringer med nettbutikken Royaldesign.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Save

Legg igjen en Kommentar