Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Helse & Kosthold / Mollersdirekte.no

Mollersdirekte.no

Mollers_logoMollersdirekte.no er Möllers Tran sin egen nettbutikk. Möllers er en av Norges eldste merkevarer, grunnlagt så tidlig som i 1854 av apoteker Peter Möller. Han hadde et brennende ønske å bedre folkehelsen gjennom riktig ernæring og god informasjon, noe som er en del av deres visjon også i dag.

Besøk Möllers Direkte

Nettbutikken har samme lune grønnfarge som du kjenner igjen fra Möller’s Tran-emballasjen i butikkhyllen. Øverst finner du en meny med masse nyttig informasjon om Möller’s Omega-3, kundeomtaler, historie og helsetips. Videre kan du også kontakte Möller’s og lese spørsmål og svar. Oversiktig og grei inndeling.

På forsiden har de satt produktet i fokus og det er lett å se hvor man kan gå for å bestille et abonnment på Möller’s Omega-3. Nedover på siden kan du lese diverse artikler og se hvilke fordeler du har som abonnement av Möllers Omega-3.

Når du har lagt inn en bestilling vil du motta en ny forsendelse hver andre måned automatisk. Veldig kjekt for de som alltid glemmer å handle tran på butikken. Det er ingen bindingstid når du abonnerer, slik at du kan avslutte det når som helst. Hvis det er slik at du glemmer å ta tranen hver dag, vil du bli sittende med noen kapsler til overs når neste forsendelse Mollers nettbutikkkommer. Hvis du vil unngå dette, kan du kontakte Möller’s og be om å fryse abonnementet. På denne måten kan du få brukt opp de kapslene du har før du får tilsendt flere.

Annen nyttig info
Er det noe du er usikker på i forbindelse med en bestilling, kan du enten gå til siden «Spørsmål og svar» eller ringe deres kundeservice som har åpent på hverdager mellom 08:00-16.00.

Verver du en venn vil vennen din få halv pris de to første månedene og du vil dessuten motta en valgfri premie. Les mer om dette i nettbutikken deres.

  • 29 kr i frakt
  • 1-2 uker leveringstid
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk Möllers Direkte

Har du erfaringer med nettbutikken Mollersdirekte.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar