Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / NordicFeel.no

NordicFeel.no

NordicFeel-LogoNordicFeel ble grunnlagt i 2006 av Tobias Fransson og er i dag en del av Nordic E-commerce Group. NordicFeel.no selger parfyme, hudpleie og hårpleie til priser som er godt under veiledende priser. De har også Norges største utvalg av parfymer. De fører kjente merkevarer som Hugo Boss, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior m.fl. NordicFeel garanterer at alle produktene deres er ekte og godkjent til det europeiske markedet.

Besøk NordicFeel

NordicFeel har lager i Sverige og alle varer blir sendt fra Sverige. Men du som kunde i Norge vil uansett ikke påvirkes av dette, du skal ikke få ekstra utgifter som moms eller toll. Alle priser i nettbutikken er inklusive moms. De eneste ekstrautgiftene er eventuelle fraktavgift/og fakturagebyr.

Nettbutikken har en flott lillafarge som går igjen. På forsiden finner du hovedmenyen øverst og her kan du velge om du vil se herre- eller dameutvalget. Du kan også velge om du vil handle etter merke, eller bare se alle. Holder du musa over en kategori og trykker, vil underkategoriene kommer frem.NordicFeel.no Nettbutikk

Inne på produktsiden kan du se om varen er på lager, se butikkprisen og hvor mye du sparer, samt se hvilke andre produkter som passer sammen.

Annen nyttig info
Er du under 18 år må du ha dine foresattes samtykke for å kunne handle i nettbutikken til NordicFeel.no. Dette er normal praksis i Norge.

Bestillingen din sendes som regel i løpet av neste virkedag. Det vil si at hvis du bestiller en torsdagskveld vil pakken din mest sannsynlig bli sendt fredag. Bestiller du fredagskveld, blir den sendt mandag.

NordicFeel.no benytter seg av Tollpost og deres MyPack leveringsløsning. Ønsker du å spore en pakke er det hos Tollpost.no du gjør dette.

Ønsker du å returnere en vare, må du alltid ta kontakt med NordicFeel først. Husk at varen skal være intakt, ubrukt og i orginalemballasjen når du returnerer den.

  • 2-5 dager leveringstid
  • 29 kr i frakt (gratis for bestillinger over 400 kr)
  • 14 dager angrerett
  • Betalingsmåter: Kort og faktura

Besøk NordicFeel

Har du erfaringer med nettbutikken NordicFeel.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under, da vel!

Legg igjen en Kommentar