Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / G-L / Lekmer.no

Lekmer.no

LekmerLekmer.no er en av Nordens største leketøysbutikker på nett. Lekmer ble grunnlagt i 2006 og har hovedkontor i Stockholm i Sverige. I dag eies nettbutikken av CDON Group.

Besøk Lekmer

I nettbutikken finner du barneklær, babyprodukter, barnevogner, barnestoler, ting til barnerommet og spill. Lekmer.no har ambisjon om å bli den markedsledende aktøren i Norden, derfor jobber de hele tiden med å være best på kundeserivce, ha høy tilgjengelighet og raske leveranser.

Alle produktene til Lekmer.no kommer fra seriøse og velkjente fabrikanter, slik at de utelukkende kan tilby sine kunder kvalitetsprodukter.Lekmer nettbutikk

Nettbutikken har et lekent design med friske farger. Øverst finner du hovedmenyen som er inndelt i flere underkategorier. Her kan du enten lete opp produkter ut i fra type, merke eller alder. Noe som fornekler handleprosessen en god del.

Inne på produktsiden får du se flere bilder av produktet, svært utfyllende produktinformasjon og lese anmeldelser. Her kan du også sjekke ut størrelsestabellen om du er usikker på hvilken størrelse barnet ditt skal ha.

Annen nyttig info
Har du behov for å kontakte Lekmer.no har et skjema i nettbutikken du kan fylle ut, de lover å svare deg innen det har gått 24 timer.

Det tilkommer ingen skjulte avgifter eller tollavgifter når man handler hos Lekmer.no. Det er dessuten helt gratis å bruke Klarna som betalingsmetode, du betaler altså ingen fakturaavgift.

Bestiller du varer for over 1000 kr, får du det tilsendt fraktfritt.

Ønsker du å sende en vare i retur er ikke det noe problem. Det forutsetter at varen er hel og i samme stand som ny, samt at den er i orginalforpakningen. Det medfølger en returseddel i pakken, denne skal fylles ut og legges i pakken. Lekmer.no dekker returportoen med den medfølgende returetiketten.

Handler du i høysesongen, som f.eks jula, vil det kunne ta inntil 7 virkedager før du får varene i posten.

  • 14 dagers angrerett
  • 49 kr i frakt
  • 2-5 dager leveringstid
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Betalingsmåter: Kort, faktura og delbetaling

Besøk Lekmer

Har du erfaringer med nettbutikken Lekmer.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar